Anties krūtinėlė su alyvuogėmis, šparaginėmis pupelėmis ir bulvių kroketais

Anties krūtinėlė su alyvuogėmis, šparaginėmis pupelėmis ir bulvių kroketais image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 45 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 350   g antienos filė
    •   druskos
    •   pipirų
    • 30   g figų džemo
    • 0,5   šaukštelių prieskonių mišinio „persillade“
    • 300   g bulvių kroketų
    •   šparaginių pupelių
    • 50   g alyvuogių
    •   čiobrelių
    •   aliejaus

Paruošimas

    Antienos krūtinėlių (350 g) odelę įpjaukite įstrižai rombais.Sudėkite į įkaitintą keptuvę ant odelės pusės ir 4-5 minutes apkepkite.Pabarstykite keptuvėje ant krūtinėlių šiek tiek druskos ir pipirų.Apverskite ir dar kepkite 4-5 minutes.Į 30 g figų džemo įmaišykite 1/2 arbatinio šaukštelio prieskonių mišinio „Persillade“.Krūtinėles perdėkite į kepimo indą odele į viršų.Figų ir prieskonių mišiniu aptepkite krūtinėles iš odelės pusės.Indą su krūtinėlėmis dėkite į orkaitę ir dar kepkite 10-12 minučių.Kroketus „Pommes Noisette“ taip pat kepkite orkaitėje, kaip nurodyta ant pakuotės.Nuplaukite šparagines pupeles, nupjaustykite galiukus ir virkite pasūdytame vandenyje 8 minutes.Nuvarvinkite alyvuoges ir perpjaukite per pusę.Nuskabykite čiobrelių lapelius ir atidėkite į šalį.Išimkite antienos krūtinėles iš orkaitės ir uždenkite.Šparagines pupeles nukoškite ir palaukite, kol nuvarvės vanduo.Alyvuoges, šparagines pupeles ir čiobrelių lapelius 1-2 minutes pakepinkite įkaitusiame aliejuje.Pagardinkite druska ir pipirais.Antienos krūtinėles supjaustykite gabaliukais ir serviruokite su kroketais „Pommes Noisette“ ir šparaginėmis pupelėmis.