
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
4 vnt. vnt. | ančių kojelių anties kojelės | ||
1 vnt. vnt. | apelsinų apelsino | ||
1 vnt. vnt. | morkų morkos | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
1 l l | vištienos sultinio vištienos sultinio | ||
4 šaukštų šaukšto | sviesto sviesto | ||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų | |||
čiobrelių čiobrelių | |||
petražolių petražolių | |||
lauro lapų lauro lapo | |||
raudonojo vyno acto raudonojo vyno acto | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Garnyrui:
400 g g | kopūstų kopūsto | ||
1 vnt. vnt. | svogūnų svogūno | ||
3 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
1 vnt. vnt. | obuolių obuolio | ||
150 g g | vynuogių vynuogės | ||
cinamono cinamono | |||
100 ml ml | raudonojo vyno raudonojo vyno | ||
3 šaukštų šaukšto | raudonojo vyno acto raudonojo vyno acto | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAnčių kojelės su apelsininiu padažu ir kopūstais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Ančių kojelių receptas
1. Ančių kojeles apibarstome druska ir pipirais. 2. Įkaitiname keptuvę ir dedame kojeles odele žemyn. Apskrudiname apie 10 minučių ir atidedame. 3. Antienos riebaluose pakepiname smulkintą morką, svogūną ir česnaką apie 5 minutes. 4. Prie daržovių pilame sultinį, beriame pipirus, laurų lapus, čiobrelius ir petražoles. 5. Kai viskas užverda, sudedame apkeptas ančių kojeles odele į viršų, uždengiame dangtį ir troškiname 1 valandą. 6. Iš puodo išimame kojeles ir pašaliname susidariusius riebalus. Supilame actą, įtarkuojame apelsino odelę, įspaudžiame jo sultis. Uždengiame ir verdame padažą apie 15 minučių. Po 15 minučių į padažą įmaišome sviestą. 7. Ančių kojeles patiekiame su apelsininiu padažu apibarstę šviežiomis petražolėmis.
Garnyro receptas
1. Kopūstus supjaustome plonomis juostelėmis, svogūną ir česnakus susmulkiname, obuolį supjaustome kubeliais, vynuoges - perpus. 2. Į kepimo indą dedame visus ingredientus, pakaitiname ant viryklės 10 minučių, kol viskas užverda. 3. Perkeliame indą į orkaitę ir kepame 150 laipsnių orkaitėje 2 valandas. Kas 20 minučių pamaišome.
- - - - -
Atualios LIDL akcijos ir pasiūlymai >