
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
1 puodelių puodelio | alaus
alaus (kvietinio) | |
2,5 puodelių puodelio | miltų miltų | |
7 g g | mielių mielių | |
1 šaukštelių šaukštelio | medaus medaus | |
druskos druskos | ||
50 g g | sviesto sviesto | |
1 | kiaušinių kiaušinio | |
sezamų sėklų
sezamų sėklų (arba kmynai pabarstymui) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAlaus bandelės
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Į dubenį suberkite miltus, mieles bei druską. Išmaišykite.
2. Alų truputį pašildykite ir supilkite į miltus. Taip pat supilkite išlydytą sviestą bei medų.
3. Išminkykite tešlą ir palikite ją šiltai, kad iškiltų.
4. Iškilus tešlai suformuokite norimo dydžio bandeles.
5. Paruoštas bandeles ištepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamo sėklomis arba kmynais.
6. Bandeles kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.