1. Į dubenį suberkite miltus, mieles bei druską. Išmaišykite.2. Alų truputį pašildykite ir supilkite į miltus. Taip pat supilkite išlydytą sviestą bei medų.3. Išminkykite tešlą ir palikite ją šiltai, kad iškiltų.4. Iškilus tešlai suformuokite norimo dydžio bandeles.5. Paruoštas bandeles ištepkite kiaušinio plakiniu ir apibarstykite sezamo sėklomis arba kmynais.6. Bandeles kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
Alaus bandelės
Ingridientai
10
bandelių
-
Reikės:
- 1 puodelio alaus kvietinio
- 2,5 puodelių miltų
- 7 g mielių
- 1 šaukštelio medaus
- druskos
- 50 g sviesto
- 1 kiaušinio
- sezamų sėklų arba kmynai pabarstymui