
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 kg kg | vištienos sparnelių
vištienos sparnelių (vidurinių dalių) | |
2 šaukštų šaukšto | balzaminio acto balzaminio acto | |
kajeno paprikų kajeno paprikos | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | kmynų kmynų | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | kvapiųjų pipirų kvapiųjų pipirų | |
6 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
1 šaukštų šaukšto | garstyčių garstyčių | |
1 šlakelių šlakelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
0,5 vnt. vnt. | citrinų citrinos | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos |
Padažui:
2 šaukštų šaukšto | sojų padažo sojų padažo | |
2 šaukštų šaukšto | medaus medaus | |
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
2 šaukštų šaukšto | sezamų sėklų sezamų sėklų | |
1 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
1 šakelių šakelės | rozmarino rozmarino | |
1 vnt. vnt. | apelsinų
apelsino (papuošti) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Marinuojame mėsą - į dubenį sudedame nuplautas sparnelių vidurines dalis, pilame balzaminį actą, druską, pipirus. Išspaudžiame česnaką, sudedame garstyčias, keletą žiupsnių kmynų. Viską gerai išmaišome.
Marinuoti bent 30 min. iki kepimo.
Padažui inde sumaišome sojų padažą, medų, aliejų, įspaudžiame česnaką ir gerai išmaišome.
Iškepusį šašlyką apšlakstome pusės apelsino sultimis. Kitą pusę apelsino supjaustome ir dekoruojame juo.