Taip gyventi verta!
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

2 kg kg vištienos sparnelių vištienos sparnelių
(vidurinių dalių)
2 šaukštų šaukšto balzaminio acto balzaminio acto
kajeno paprikų kajeno paprikos
1 žiupsnelių žiupsnelio kmynų kmynų
1 žiupsnelių žiupsnelio kvapiųjų pipirų kvapiųjų pipirų
6 skiltelių skiltelės česnako česnako
1 šaukštų šaukšto garstyčių garstyčių
1 šlakelių šlakelio alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
0,5 vnt. vnt. citrinų citrinos
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos

Padažui:

2 šaukštų šaukšto sojų padažo sojų padažo
2 šaukštų šaukšto medaus medaus
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
2 šaukštų šaukšto sezamų sėklų sezamų sėklų
1 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 šakelių šakelės rozmarino rozmarino
1 vnt. vnt. apelsinų apelsino
(papuošti)

Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

33 min
(6)

Gaminimas

Marinuojame mėsą - į dubenį sudedame nuplautas sparnelių vidurines dalis, pilame balzaminį actą, druską, pipirus. Išspaudžiame česnaką, sudedame garstyčias, keletą žiupsnių kmynų. Viską gerai išmaišome.

Marinuoti bent 30 min. iki kepimo.

Padažui inde sumaišome sojų padažą, medų, aliejų, įspaudžiame česnaką ir gerai išmaišome.

Iškepusį šašlyką apšlakstome pusės apelsino sultimis. Kitą pusę apelsino supjaustome ir dekoruojame juo.