
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
800 ml ml | kokosų pieno kokosų pieno | ||
20 g g | kario kario | ||
10 ml ml | žuvies padažo žuvies padažo | ||
350 g g | midijų
midijų (su kiautais) | ||
300 g g | krevečių
krevečių (be kiautų) | ||
200 g g | kalmarų file kalmarų file | ||
300 g g | lašišos lašišos | ||
60 g g | česnako česnako | ||
150 g g | morkų morkos | ||
150 g g | pievagrybių pievagrybių | ||
150 g g | cukinijų cukinijos | ||
150 g g | paprikų paprikos | ||
10 g g | čili pipirų čili pipiro | ||
40 g g | laimų laimo | ||
150 g g | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
120 g g | porų poro | ||
10 g g | laimo lapų laimo lapo | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
5 g g | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
80 ml ml | aliejaus aliejaus | ||
2 g g | žuvies prieskonių žuvies prieskonių | ||
2 | prancūziškų batonų prancūziško batono | ||
sviesto sviesto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listJūros gėrybių karis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Jūros gėrybių paruošimas:
Nuvalome ir nuplauname moliuskus, kalmarus, krevetes, lašišą. Kalmarų file supjaustome žiedais, lašišą supjaustome didesniais gabaliukais. Lašišą ir jūros gėrybes pamarinuojame druskoje, pipiruoseir žuvies prieskoniuose.
Kario paruošimas:
Papriką, morkas, česnakus, porą, cukiniją ir pievagrybius nuplauname ir supjaustome. Į keptuvę pilame aliejų ir dedame supjaustytas daržoves, tada sudedame visas jūros gėrybes ir kepame apie 1-2min. Pilame kokosų pieną, fish sauce(žuvies padažą), kario pastą, cukrų, įspaudžiame skiltelę laimo sulčių, viską sumaišome ir verdame 2-3 min., kol užvirs kokosų pienas.
Griliuje paskrudiname pjaustytąprancūzišką batoną su sviestu.
Papuošimui naudojame smulkintą petražolę, griežinėliais pjaustytą čili pipirą, laimo skiltelę.