Į sutarkuotas bulves dėti smulkiai supjaustytą svogūną, kiaušinius ir druskos. Kepti įkaitusioje keptuvėje aliejuje apie 8 min. iš kiekvienos pusės.
Bulviniai blynai su vištų širdelėmis
Ingridientai
4
porcijos
-
- 1000 g bulvių
- 2 vnt. svogūnų
- 2 vnt. kiaušinių
- 500 g vištų širdelių
- 100 g pievagrybių
- 3 skiltelių česnako
- 200 g grietinės
- 1 šlakelio aliejaus
- 1 žiupsnelio druskos
- 1 žiupsnelio pipirų
- 1 saujos prieskoninių žolelių
Paruošimas
Kitoje keptuvėje apkepinti supjaustytą svogūną, pievagrybius, širdeles, pabarstyti druska, pipirais ir troškinti apie 15 min. Tada sudėti grietinę ir troškinti dar 5 min.
Blyną patiekti su grietinėje troškintoms širdelėmis ir apibarstyti mėgstamais žalumynais.