
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
150 g g | baltos žuvies baltos žuvies | ||
150 g g | žuvies
žuvies (raudonos) | ||
2 vnt. vnt. | pomidorų pomidoro | ||
1 vnt. vnt. | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
1 vnt. vnt. | čili pipirų čili pipiro | ||
1 vnt. vnt. | česnako česnako | ||
0,5 vnt. vnt. | mango mango | ||
1 saujų saujos | kalendros kalendros | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
1 šaukštų šaukšto | rūkytos paprikos
rūkytos paprikos (maltos) | ||
500 g g | mažųjų bulvyčių mažosios bulvytės | ||
3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 saujų saujos | petražolių petražolių | ||
1 šaukštų šaukšto | baltojo vyno acto baltojo vyno acto | ||
1 šlakelių šlakelio | aliejaus
aliejaus (rapsų) | ||
1 saujų saujos | bazilikų baziliko | ||
1 vnt. vnt. | čiabatų čiabatos | ||
1 vnt. vnt. | kukurūzų
kukurūzo (virta burbuolė) | ||
1 gabaliukų gabaliuko | sviesto sviesto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBalta ir raudona žuvis su mangų salsa
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Žuvies ruošimas:
Žuvį apibarstyti druska, apipilti alyvuogių aliejumi ir kepti ant grotelių. Baltą žuvį kepti apie 5 min, o raudoną 7-8 min.
Pomidorų salsos ruošimas:
Mažais kubeliais supjaustyti pomidorus, raudoną svogūną, mangą. Susmulkiname čili pipirą, skiltelę česnako, kalendrą, dedame druskos.
Bulvių ruošimas:
Bulves apvirti puode. Mažame indelyje sumaišyti 2-3 šaukštus alyvuogių aliejaus, smulkiai pjaustytąčesnako skiltelę, šaukštą rūkytos paprikos, druskos. Šiuo marinatu apipilti apvirtas bulves ir kepti ant griliaus.
Petražolių aliejaus ruošimas:
Į indą dėti saują petražolių, druskos, balto vyno acto, tris šaukštus alyvuogių aliejaus, 4 šaukštus rapsų aliejaus. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant baltos žuvies, kai ji bus iškepta.
Bazilikų aliejaus ruošimas:
Į indą dėti pusę pakelio šviežių bazilikų, žiupsnį druskos, 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant raudonos žuvies, kai ji bus iškepta.
Čiabatą ir kukurūzo burbuole aptepti sviestu ir šiek tiek pakepti grilyje.