
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
150 g g | baltos žuvies baltos žuvies | |
150 g g | žuvies
žuvies (raudonos) | |
2 vnt. vnt. | pomidorų pomidoro | |
1 vnt. vnt. | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | |
1 vnt. vnt. | čili pipirų čili pipiro | |
1 vnt. vnt. | česnako česnako | |
0,5 vnt. vnt. | mango mango | |
1 saujų saujos | kalendros kalendros | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
1 šaukštų šaukšto | rūkytos paprikos
rūkytos paprikos (maltos) | |
500 g g | mažųjų bulvyčių mažosios bulvytės | |
3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
1 saujų saujos | petražolių petražolių | |
1 šaukštų šaukšto | baltojo vyno acto baltojo vyno acto | |
1 šlakelių šlakelio | aliejaus
aliejaus (rapsų) | |
1 saujų saujos | bazilikų baziliko | |
1 vnt. vnt. | čiabatų čiabatos | |
1 vnt. vnt. | kukurūzų
kukurūzo (virta burbuolė) | |
1 gabaliukų gabaliuko | sviesto sviesto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBalta ir raudona žuvis su mangų salsa
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Žuvies ruošimas:
Žuvį apibarstyti druska, apipilti alyvuogių aliejumi ir kepti ant grotelių. Baltą žuvį kepti apie 5 min, o raudoną 7-8 min.
Pomidorų salsos ruošimas:
Mažais kubeliais supjaustyti pomidorus, raudoną svogūną, mangą. Susmulkiname čili pipirą, skiltelę česnako, kalendrą, dedame druskos.
Bulvių ruošimas:
Bulves apvirti puode. Mažame indelyje sumaišyti 2-3 šaukštus alyvuogių aliejaus, smulkiai pjaustytąčesnako skiltelę, šaukštą rūkytos paprikos, druskos. Šiuo marinatu apipilti apvirtas bulves ir kepti ant griliaus.
Petražolių aliejaus ruošimas:
Į indą dėti saują petražolių, druskos, balto vyno acto, tris šaukštus alyvuogių aliejaus, 4 šaukštus rapsų aliejaus. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant baltos žuvies, kai ji bus iškepta.
Bazilikų aliejaus ruošimas:
Į indą dėti pusę pakelio šviežių bazilikų, žiupsnį druskos, 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant raudonos žuvies, kai ji bus iškepta.
Čiabatą ir kukurūzo burbuole aptepti sviestu ir šiek tiek pakepti grilyje.