Taip gyventi verta!
Balta ir raudona žuvis su mangų salsa

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

150 g g baltos žuvies baltos žuvies
150 g g žuvies žuvies
(raudonos)
2 vnt. vnt. pomidorų pomidoro
1 vnt. vnt. raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
1 vnt. vnt. čili pipirų čili pipiro
1 vnt. vnt. česnako česnako
0,5 vnt. vnt. mango mango
1 saujų saujos kalendros kalendros
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
1 šaukštų šaukšto rūkytos paprikos rūkytos paprikos
(maltos)
500 g g mažųjų bulvyčių mažosios bulvytės
3 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 saujų saujos petražolių petražolių
1 šaukštų šaukšto baltojo vyno acto baltojo vyno acto
1 šlakelių šlakelio aliejaus aliejaus
(rapsų)
1 saujų saujos bazilikų baziliko
1 vnt. vnt. čiabatų čiabatos
1 vnt. vnt. kukurūzų kukurūzo
(virta burbuolė)
1 gabaliukų gabaliuko sviesto sviesto

Balta ir raudona žuvis su mangų salsa

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(12)

Gaminimas

Žuvies ruošimas:

Žuvį apibarstyti druska, apipilti alyvuogių aliejumi ir kepti ant grotelių. Baltą žuvį kepti apie 5 min, o raudoną 7-8 min.

Pomidorų salsos ruošimas:
Mažais kubeliais supjaustyti pomidorus, raudoną svogūną, mangą. Susmulkiname čili pipirą, skiltelę česnako, kalendrą, dedame druskos.

Bulvių ruošimas:
Bulves apvirti puode. Mažame indelyje sumaišyti 2-3 šaukštus alyvuogių aliejaus, smulkiai pjaustytąčesnako skiltelę, šaukštą rūkytos paprikos, druskos. Šiuo marinatu apipilti apvirtas bulves ir kepti ant griliaus.

Petražolių aliejaus ruošimas:
Į indą dėti saują petražolių, druskos, balto vyno acto, tris šaukštus alyvuogių aliejaus, 4 šaukštus rapsų aliejaus. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant baltos žuvies, kai ji bus iškepta.

Bazilikų aliejaus ruošimas:
Į indą dėti pusę pakelio šviežių bazilikų, žiupsnį druskos, 3 šaukštus alyvuogių aliejaus. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir pilti ant raudonos žuvies, kai ji bus iškepta.

Čiabatą ir kukurūzo burbuole aptepti sviestu ir šiek tiek pakepti grilyje.