
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:
Reikės:
1 pakuočių pakuotės | viščiukų sparnelių vidurinių dalių
viščiukų sparnelių vidurinių dalių (Pakuotė „Grill&fun“ viščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu) | ||
1 | salierų saliero | ||
1 | morkų morkos | ||
1 | agurkų agurko |
Kietojo sūrio padažas:
150 ml ml | grietinėlės grietinėlės | ||
150 ml ml | kietojo sūrio kietojo sūrio |
„Gorgonzola“ pelėsinio sūrio padažas:
150 ml ml | grietinėlės grietinėlės | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
200 g g | „Gorgonzolos“ sūrio „Gorgonzolos“ sūrio | ||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listViščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Sparnelius kepkite apie 15 - 20 minučių, 150 laipsnių temperatūroje.
Kol sparneliai kepa, pasiruoškite padažus:
Reikės dviejų skirtingų indų. Į abu supilkite grietinėlę ir šildykite.
Inde, kuriame gaminsite pelėsinio sūrio padažą įdėkite česnaką.
Grietinėlę abiejuose padažuose šildykite kol ši užvirs.
Kai grietinėlė užvirs, sudėkite sūrius, o į pelėsinio sūrio padažą dar įberkite žiupsnelį pipirų vis maišydami. Nepamirškite kur kuris padažas.
Kol padažai šilti, jie bus skystesni, kai atvės sutirštės, todėl siūlau valgyti šiek tiek atvėsusius. Jeigu trūksta tirštumo, galite dar pavirti, kad sukietėtų.
Kol padažai vėsta, susipjaustykite morkas, salierą ir agurką. Patiekite šalia vištienos.