Sparnelius kepkite apie 15 - 20 minučių, 150 laipsnių temperatūroje.
Viščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 1 pakuotės viščiukų sparnelių vidurinių dalių
- 1 saliero
- 1 morkos
- 1 agurko
-
Kietojo sūrio padažas:
- 150 ml grietinėlės
- 150 ml kietojo sūrio
-
„Gorgonzola“ pelėsinio sūrio padažas:
- 150 ml grietinėlės
- 2 skiltelių česnako
- 200 g „gorgonzolos“ sūrio
- pipirų
Paruošimas
Kol sparneliai kepa, pasiruoškite padažus:
Reikės dviejų skirtingų indų. Į abu supilkite grietinėlę ir šildykite.
Inde, kuriame gaminsite pelėsinio sūrio padažą įdėkite česnaką.
Grietinėlę abiejuose padažuose šildykite kol ši užvirs.
Kai grietinėlė užvirs, sudėkite sūrius, o į pelėsinio sūrio padažą dar įberkite žiupsnelį pipirų vis maišydami. Nepamirškite kur kuris padažas.
Kol padažai šilti, jie bus skystesni, kai atvės sutirštės, todėl siūlau valgyti šiek tiek atvėsusius. Jeigu trūksta tirštumo, galite dar pavirti, kad sukietėtų.
Kol padažai vėsta, susipjaustykite morkas, salierą ir agurką. Patiekite šalia vištienos.