Viščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Viščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 1   pakuotės viščiukų sparnelių vidurinių dalių
    • 1   saliero
    • 1   morkos
    • 1   agurko
  • Kietojo sūrio padažas:

    • 150   ml grietinėlės
    • 150   ml kietojo sūrio
  • „Gorgonzola“ pelėsinio sūrio padažas:

    • 150   ml grietinėlės
    • 2   skiltelių česnako
    • 200   g „gorgonzolos“ sūrio
    •   pipirų

Paruošimas

    Sparnelius kepkite apie 15 - 20 minučių, 150 laipsnių temperatūroje.

    Kol sparneliai kepa, pasiruoškite padažus:

    Reikės dviejų skirtingų indų. Į abu supilkite grietinėlę ir šildykite.

    Inde, kuriame gaminsite pelėsinio sūrio padažą įdėkite česnaką.

    Grietinėlę abiejuose padažuose šildykite kol ši užvirs.

    Kai grietinėlė užvirs, sudėkite sūrius, o į pelėsinio sūrio padažą dar įberkite žiupsnelį pipirų vis maišydami. Nepamirškite kur kuris padažas.

    Kol padažai šilti, jie bus skystesni, kai atvės sutirštės, todėl siūlau valgyti šiek tiek atvėsusius. Jeigu trūksta tirštumo, galite dar pavirti, kad sukietėtų.

    Kol padažai vėsta, susipjaustykite morkas, salierą ir agurką. Patiekite šalia vištienos.