Taip gyventi verta!
Viščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

1 pakuočių pakuotės viščiukų sparnelių vidurinių dalių viščiukų sparnelių vidurinių dalių
(Pakuotė „Grill&fun“ viščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu)
1 salierų saliero
1 morkų morkos
1 agurkų agurko

Kietojo sūrio padažas:

150 ml ml grietinėlės grietinėlės
150 ml ml kietojo sūrio kietojo sūrio

„Gorgonzola“ pelėsinio sūrio padažas:

150 ml ml grietinėlės grietinėlės
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
200 g g „Gorgonzolos“ sūrio „Gorgonzolos“ sūrio
pipirų pipirų

Viščiukų sparnelių vidurinės dalys su aštriu „buffalo“ marinatu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(6)

Gaminimas

Sparnelius kepkite apie 15 - 20 minučių, 150 laipsnių temperatūroje.

Kol sparneliai kepa, pasiruoškite padažus:

Reikės dviejų skirtingų indų. Į abu supilkite grietinėlę ir šildykite.

Inde, kuriame gaminsite pelėsinio sūrio padažą įdėkite česnaką.

Grietinėlę abiejuose padažuose šildykite kol ši užvirs.

Kai grietinėlė užvirs, sudėkite sūrius, o į pelėsinio sūrio padažą dar įberkite žiupsnelį pipirų vis maišydami. Nepamirškite kur kuris padažas.

Kol padažai šilti, jie bus skystesni, kai atvės sutirštės, todėl siūlau valgyti šiek tiek atvėsusius. Jeigu trūksta tirštumo, galite dar pavirti, kad sukietėtų.

Kol padažai vėsta, susipjaustykite morkas, salierą ir agurką. Patiekite šalia vištienos.