Kiaulieną supjaustome norimo dydžio kepsniais. Kiekviename jų padarome gilią įpjovą. Į kiekvieną įpjovą dedame gabalėlį rūkyto sūrio su česnaku. Kepsnį paprieskoniuojame ir patepame aliejumi.
Sprandinės kepsnys, įdarytas rūkytu sūriu
Ingridientai
3
porcijos
-
Kepsniams reikės:
- 300 g kiaulienos sprandinės
- 100 g rūkyto varškės sūrio
- prieskonių mišinio
- aliejaus
-
Garnyrui reikės:
- 300 g mažųjų bulvyčių
- 1 cukinijos
- 1 baklažano
- 1 saldžiosios paprikos
- 2 kukurūzų
- 3 - 4 pievagrybių
- 7 - 8 smidrų
Paruošimas
Daržoves supjaustome gabaliukais, beriame įvairių prieskonių ir įpilame aliejaus. Viską išmaišome, kad aliejus pasidengtų, ir veriame ant medinių iešmelių. Kai kepsnys įpusėja kepti, dedame į grilį daržovių iešmelius.
Valgome su naminiu pomidorų padažu ir pakepinta duonele.