
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
upėtakių upėtakio | ||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
petražolių petražolių | ||
čiobrelių čiobrelių | ||
mėtų mėtos | ||
1 | citrinų citrinos | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
20 g g | sviesto sviesto |
Salotoms reikės:
salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio | ||
agurkų agurko |
Padažui:
žaliųjų citrinų sulčių žaliosios citrinos sulčių | ||
4 šaukštelių šaukštelio | medaus medaus | |
3 šaukštelių šaukštelio | garstyčių
garstyčių (Dižono) | |
4 šaukštelių šaukštelio | aliejaus aliejaus | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRūkytas upėtakis su gaiviomis salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Pasiruošiame žuvį: susmulkiname česnaką ir žalumynus - petražoles, čiobrelius, laiškinius svogūnus, mėtą. Negailime druskos ir pipirų. Smulkintais žalumynais ir citrinomis įdarome upėtakį. Dedame į grilį ir rūkiname 20 minuči, pabaigoje įdedame alyvmedžio drožlių.
Per tą laiką ruošiame padažą salotoms: alyvuogių aliejų, druską, medų, garstyčias sumaišome. Įspaudžiame laimo sulčių.
Susmulkiname šviežias salotas, agurkus ir petražoles, pilame padažą ir gerai išmaišome. Upėtakiui bebaigiant rūkintis, įdedame po gabalėlį sviesto. Skanaus!