Taip gyventi verta!
Rūkytas upėtakis su gaiviomis salotomis

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

LIDL Grilio talentai
LIDL Grilio talentai
Kulinarinė laida

Jums reikės:

Reikės:

upėtakių upėtakio
2 skiltelių skiltelės česnako česnako
petražolių petražolių
čiobrelių čiobrelių
mėtų mėtos
1 citrinų citrinos
druskos druskos
pipirų pipirų
20 g g sviesto sviesto

Salotoms reikės:

salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio
agurkų agurko

Padažui:

žaliųjų citrinų sulčių žaliosios citrinos sulčių
4 šaukštelių šaukštelio medaus medaus
3 šaukštelių šaukštelio garstyčių garstyčių
(Dižono)
4 šaukštelių šaukštelio aliejaus aliejaus
druskos druskos
pipirų pipirų

Rūkytas upėtakis su gaiviomis salotomis

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

45 min
(5)

Gaminimas

Pasiruošiame žuvį: susmulkiname česnaką ir žalumynus - petražoles, čiobrelius, laiškinius svogūnus, mėtą. Negailime druskos ir pipirų. Smulkintais žalumynais ir citrinomis įdarome upėtakį. Dedame į grilį ir rūkiname 20 minuči, pabaigoje įdedame alyvmedžio drožlių.

Per tą laiką ruošiame padažą salotoms: alyvuogių aliejų, druską, medų, garstyčias sumaišome. Įspaudžiame laimo sulčių.

Susmulkiname šviežias salotas, agurkus ir petražoles, pilame padažą ir gerai išmaišome. Upėtakiui bebaigiant rūkintis, įdedame po gabalėlį sviesto. Skanaus!