
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
upėtakių upėtakio | |||
2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
petražolių petražolių | |||
čiobrelių čiobrelių | |||
mėtų mėtos | |||
1 | citrinų citrinos | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
20 g g | sviesto sviesto |
Salotoms reikės:
salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio | |||
agurkų agurko |
Padažui:
žaliųjų citrinų sulčių žaliosios citrinos sulčių | |||
4 šaukštelių šaukštelio | medaus medaus | ||
3 šaukštelių šaukštelio | garstyčių
garstyčių (Dižono) | ||
4 šaukštelių šaukštelio | aliejaus aliejaus | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRūkytas upėtakis su gaiviomis salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Pasiruošiame žuvį: susmulkiname česnaką ir žalumynus - petražoles, čiobrelius, laiškinius svogūnus, mėtą. Negailime druskos ir pipirų. Smulkintais žalumynais ir citrinomis įdarome upėtakį. Dedame į grilį ir rūkiname 20 minuči, pabaigoje įdedame alyvmedžio drožlių.
Per tą laiką ruošiame padažą salotoms: alyvuogių aliejų, druską, medų, garstyčias sumaišome. Įspaudžiame laimo sulčių.
Susmulkiname šviežias salotas, agurkus ir petražoles, pilame padažą ir gerai išmaišome. Upėtakiui bebaigiant rūkintis, įdedame po gabalėlį sviesto. Skanaus!