Taip gyventi verta!
Lėtai troškinta kiaulienos mentė

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 kg kg kiaulienos mentės kiaulienos mentės
800 g g konservuotų pomidorų konservuotų pomidorų
300 g g morkų morkos
150 g g porų poro
1 šaukštelių šaukštelio druskos druskos
0,5 šaukštelių šaukštelio pipirų pipirų
3 vnt. vnt. lauro lapų lauro lapo
5 skiltelių skiltelės česnako česnako
300 g g bulvių bulvės
200 g g pomidorų pomidoro
10 g g čiobrelių čiobrelių
20 g g parmezano sūrio parmezano sūrio
2 g g aitriųjų paprikų dribsnių aitriųjų paprikų dribsnių
(„Deluxe“ )
2 g g prieskonių prieskonių
(„Deluxe“ žvėrienos )

Lėtai troškinta kiaulienos mentė

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

3:00 h
(1)

Gaminimas

  • Į įkaitintą keptuvę pilame aliejaus.
  • Dedame kiaulienos mentę. Pabarstome pipirais, druska ir apkepame iš abiejų pusių.
  • Į keraminį indą supilame konservuotus pomidorus.
  • Suberiame pjaustytas bulves, porus, morkas, pomidorus, česnakus.
  • Per vidurį dedame apkeptą kiaulienos mentę.
  • Pagardiname žvėrienos prieskoniais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
  • Ant kiaulienos uždedame čiobrelių, šalia - kelis laurų lapus.
  • Daržoves apibarstome druska.
  • Indą uždengiame folija, dedame į įkaitintą iki 180 °C orkaitę ir kepame 2,5-3 val.
  • Ištraukę pagardiname parmezanu.