Įpjaukite žuvį, užberkite druskos, pipirų ir prieskonių.
„Grill&fun“ dorada su uogomis ir apelsinais
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 1 dorados
- 1 apelsino didelio
- salotų lapų mišinio
- 2 - 4 vyšninių pomidorų
- įvairių uogų
- alyvuogių aliejaus
- druskos
- pipirų
- prieskonių mišinio
Paruošimas
Apelsiną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dorados vidų. Šiek tiek išspauskite apelsino sulčių ant pačios žuvies.
Žuvį kepkite 150 laipsnių kaitroje apie 15 - 20 minučių.
Kol dorada kepa, pasiruoškite salotas. Į lėkštę sudėkite salotų mix ir pomidoriukus.
Iškeptą žuvį išimkite ir „paguldykite“ ant paruoštų salotų, apšlakstykite aliejumi ir apelsino sultimis, užberkite druskos ir pipirų.
Galiausiai pridėkite sezonines uogas.