„Grill&fun“ dorada su uogomis ir apelsinais

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
„Grill&fun“ dorada su uogomis ir apelsinais image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

2 porcijos
  • Reikės:

    • 1   dorados
    • 1   apelsino
    •   salotų lapų mišinio
    • 2   - 4   vyšninių pomidorų
    •   įvairių uogų
    •   alyvuogių aliejaus
    •   druskos
    •   pipirų
    •   prieskonių mišinio

Paruošimas

    Įpjaukite žuvį, užberkite druskos, pipirų ir prieskonių.

    Apelsiną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dorados vidų. Šiek tiek išspauskite apelsino sulčių ant pačios žuvies.

    Žuvį kepkite 150 laipsnių kaitroje apie 15 - 20 minučių.

    Kol dorada kepa, pasiruoškite salotas. Į lėkštę sudėkite salotų mix ir pomidoriukus.

    Iškeptą žuvį išimkite ir „paguldykite“ ant paruoštų salotų, apšlakstykite aliejumi ir apelsino sultimis, užberkite druskos ir pipirų.

    Galiausiai pridėkite sezonines uogas.