Taip gyventi verta!
„Grill&fun“ dorada su uogomis ir apelsinais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

1 doradų dorados
1 apelsinų apelsino
(didelio)
salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio
2 - 4 vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro
įvairių uogų įvairių uogų
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
druskos druskos
pipirų pipirų
prieskonių mišinio prieskonių mišinio

„Grill&fun“ dorada su uogomis ir apelsinais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

25 min
(20)

Gaminimas

  1. Įpjaukite žuvį, užberkite druskos, pipirų ir prieskonių.
  2. Apelsiną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dorados vidų. Šiek tiek išspauskite apelsino sulčių ant pačios žuvies.
  3. Žuvį kepkite 150 laipsnių kaitroje apie 15 - 20 minučių.
  4. Kol dorada kepa, pasiruoškite salotas. Į lėkštę sudėkite salotų mix ir pomidoriukus.
  5. Iškeptą žuvį išimkite ir „paguldykite“ ant paruoštų salotų, apšlakstykite aliejumi ir apelsino sultimis, užberkite druskos ir pipirų.
  6. Galiausiai pridėkite sezonines uogas.