
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
1 | doradų dorados | ||
1 | apelsinų
apelsino (didelio) | ||
salotų lapų mišinio salotų lapų mišinio | |||
2 - 4 | vyšninių pomidorų vyšninio pomidoro | ||
įvairių uogų įvairių uogų | |||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
prieskonių mišinio prieskonių mišinio |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list„Grill&fun“ dorada su uogomis ir apelsinais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Įpjaukite žuvį, užberkite druskos, pipirų ir prieskonių.
- Apelsiną supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dorados vidų. Šiek tiek išspauskite apelsino sulčių ant pačios žuvies.
- Žuvį kepkite 150 laipsnių kaitroje apie 15 - 20 minučių.
- Kol dorada kepa, pasiruoškite salotas. Į lėkštę sudėkite salotų mix ir pomidoriukus.
- Iškeptą žuvį išimkite ir „paguldykite“ ant paruoštų salotų, apšlakstykite aliejumi ir apelsino sultimis, užberkite druskos ir pipirų.
- Galiausiai pridėkite sezonines uogas.