
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | tuno filė
tuno filė („Deluxe“) | ||
100 g g | ridikėlių
ridikėlio (baltojo ridiko) | ||
150 g g | agurkų agurko | ||
20 g g | sezamų sėklų sezamų sėklų | ||
1 vnt. vnt. | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | ||
30 g g | sezamų aliejaus sezamų aliejaus | ||
30 g g | sojų padažo sojų padažo | ||
1 vnt. vnt. | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
1 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | ||
10 g g | kalendros kalendros | ||
20 g g | balzaminio acto
balzaminio acto („Deluxe“ kreminio balzaminio acto) | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAzijietiška tuno filė
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus.
- Dedame tuno filė. Pabarstome pipirais, sezamų sėklomis ir druska.
- Kepame po porą minučių iš abiejų pusių.
- Į dubenį pilame sezamų aliejaus. Beriame pipirų, druskos, įtarkuojame citrinos žievelę.
- Išspaudžiame žaliąją citriną.
- Suberiame cukrų, smulkiai pjaustytą aitriąją papriką.
- Įpilame kreminio balzaminio acto ir išmaišome.
- Į padažą šiaudeliais įtarkuojame agurką, ridiką ir sumaišome.
- Ant salotų dedame keptą tuną, pabarstome sezamų sėklomis.
- Patiekiame papuošę kalendrų lapeliais ir su dubenėliu sojų padažo.