Azijietiška tuno filė

Azijietiška tuno filė image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 400   g tuno filė „Deluxe“
    • 100   g ridikėlių baltojo ridiko
    • 150   g agurkų
    • 20   g sezamų sėklų
    • 1   vnt. žaliosios citrinos
    • 30   g sezamų aliejaus
    • 30   g sojų padažo
    • 1   vnt. aitriosios paprikos
    • 1   šaukštelio cukraus
    • 10   g kalendros
    • 20   g balzaminio acto „Deluxe“ kreminio balzaminio acto
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

    Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus.

    Dedame tuno filė. Pabarstome pipirais, sezamų sėklomis ir druska.

    Kepame po porą minučių iš abiejų pusių.

    Į dubenį pilame sezamų aliejaus. Beriame pipirų, druskos, įtarkuojame citrinos žievelę.

    Išspaudžiame žaliąją citriną.

    Suberiame cukrų, smulkiai pjaustytą aitriąją papriką.

    Įpilame kreminio balzaminio acto ir išmaišome.

    Į padažą šiaudeliais įtarkuojame agurką, ridiką ir sumaišome.

    Ant salotų dedame keptą tuną, pabarstome sezamų sėklomis.

    Patiekiame papuošę kalendrų lapeliais ir su dubenėliu sojų padažo.