Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus.
Azijietiška tuno filė
Ingridientai
2
porcijos
-
- 400 g tuno filė „Deluxe“
- 100 g ridikėlių baltojo ridiko
- 150 g agurkų
- 20 g sezamų sėklų
- 1 vnt. žaliosios citrinos
- 30 g sezamų aliejaus
- 30 g sojų padažo
- 1 vnt. aitriosios paprikos
- 1 šaukštelio cukraus
- 10 g kalendros
- 20 g balzaminio acto „Deluxe“ kreminio balzaminio acto
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Dedame tuno filė. Pabarstome pipirais, sezamų sėklomis ir druska.
Kepame po porą minučių iš abiejų pusių.
Į dubenį pilame sezamų aliejaus. Beriame pipirų, druskos, įtarkuojame citrinos žievelę.
Išspaudžiame žaliąją citriną.
Suberiame cukrų, smulkiai pjaustytą aitriąją papriką.
Įpilame kreminio balzaminio acto ir išmaišome.
Į padažą šiaudeliais įtarkuojame agurką, ridiką ir sumaišome.
Ant salotų dedame keptą tuną, pabarstome sezamų sėklomis.
Patiekiame papuošę kalendrų lapeliais ir su dubenėliu sojų padažo.