Taip gyventi verta!
Azijietiška tuno filė

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

400 g g tuno filė tuno filė
(„Deluxe“)
100 g g ridikėlių ridikėlio
(baltojo ridiko)
150 g g agurkų agurko
20 g g sezamų sėklų sezamų sėklų
1 vnt. vnt. žaliųjų citrinų žaliosios citrinos
30 g g sezamų aliejaus sezamų aliejaus
30 g g sojų padažo sojų padažo
1 vnt. vnt. aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
1 šaukštelių šaukštelio cukraus cukraus
10 g g kalendros kalendros
20 g g balzaminio acto balzaminio acto
(„Deluxe“ kreminio balzaminio acto)
druskos druskos
pipirų pipirų

Azijietiška tuno filė

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

25 min
(1)

Gaminimas

  • Į įkaitintą keptuvę įpilame aliejaus.
  • Dedame tuno filė. Pabarstome pipirais, sezamų sėklomis ir druska.
  • Kepame po porą minučių iš abiejų pusių.
  • Į dubenį pilame sezamų aliejaus. Beriame pipirų, druskos, įtarkuojame citrinos žievelę.
  • Išspaudžiame žaliąją citriną.
  • Suberiame cukrų, smulkiai pjaustytą aitriąją papriką.
  • Įpilame kreminio balzaminio acto ir išmaišome.
  • Į padažą šiaudeliais įtarkuojame agurką, ridiką ir sumaišome.
  • Ant salotų dedame keptą tuną, pabarstome sezamų sėklomis.
  • Patiekiame papuošę kalendrų lapeliais ir su dubenėliu sojų padažo.