„Žuviuko“ užtepėlė

„Žuviuko“ užtepėlė image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 10 min

Ingridientai

2 asmenims
    • 200   varškės
    • 200   g rūkytos lašišos
    • 1   vnt. agurko
    • 1   vnt. morkos
    • 1   vnt. paprikos
    • 1   vnt. saliero

Paruošimas

    Šią užtepėlę pasigaminti tikrai verta. Dėl jos sudėtyje esančios lašišos, valgydamas užtepėlę Tavo organizmas įsisavins baltymų, B grupės vitaminų, fosforo, magnio ir seleno. Tai stiprina tavo imunitetą, yra naudinga regėjimui ir netgi padeda lengviau išspręsti galvosūkius. Tam, kad užkandęs užtepėlės nebūtum mieguistas ir išliktum toks pat vikrus, skanauk ją su šviežių daržovių juostelėmis.

    1. Maisto smulkintuvu sutrinkite varškę su lašiša.2. Daržoves supjaustykite juostelėmis ir ragaukite su paruošta užtepėle.