Šią užtepėlę pasigaminti tikrai verta. Dėl jos sudėtyje esančios lašišos, valgydamas užtepėlę Tavo organizmas įsisavins baltymų, B grupės vitaminų, fosforo, magnio ir seleno. Tai stiprina tavo imunitetą, yra naudinga regėjimui ir netgi padeda lengviau išspręsti galvosūkius. Tam, kad užkandęs užtepėlės nebūtum mieguistas ir išliktum toks pat vikrus, skanauk ją su šviežių daržovių juostelėmis.
„Žuviuko“ užtepėlė
Ingridientai
2
asmenims
-
- 200 varškės
- 200 g rūkytos lašišos
- 1 vnt. agurko
- 1 vnt. morkos
- 1 vnt. paprikos
- 1 vnt. saliero
Paruošimas
1. Maisto smulkintuvu sutrinkite varškę su lašiša.2. Daržoves supjaustykite juostelėmis ir ragaukite su paruošta užtepėle.