Taip gyventi verta!
Voveraičių sriuba su lašiša

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

1 šaukštų šaukšto sviesto sviesto
1 vnt. vnt. porų poro
200 g g voveraičių voveraičių
1 vnt. vnt. morkų morkos
3 vnt. vnt. bulvių bulvės
700 ml ml daržovių sultinio daržovių sultinio
150 g g grietinės grietinės
300 g g lašišos lašišos
druskos druskos
pipirų pipirų
krapų krapų
(šviežių)

Voveraičių sriuba su lašiša

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

25 min
(5)

Gaminimas

Puode ištirpiname sviestą, suberiame smulkintą porą. Lengvai apkepiname, sudedame voveraites ir maišydami kepame dar keletą minučių.

Bulves ir morkas supjaustome, sudedame į puodą ir užpilame sultiniu. Sriubai užvirus, puodą uždengiame dangčiu ir verdame apie 10 minučių, kol daržovės išvirs.

Lašišą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą kartu su grietine, išmaišome ir verdame dar 5 minutes.

Suberiame smulkintus krapus, paskaniname juodaisiais pipirais, druska. Sriubą patiekiame su traškia duona.

Receptą paruošė „Skaniai Sveikai“ http://www.skaniaisveikai.lt/