Voveraičių sriuba su lašiša

Voveraičių sriuba su lašiša

SudėtingumasLengvas
Gaminimas25 min

Paruošimas

    Puode ištirpiname sviestą, suberiame smulkintą porą. Lengvai apkepiname, sudedame voveraites ir maišydami kepame dar keletą minučių.

    Bulves ir morkas supjaustome, sudedame į puodą ir užpilame sultiniu. Sriubai užvirus, puodą uždengiame dangčiu ir verdame apie 10 minučių, kol daržovės išvirs.

    Lašišą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą kartu su grietine, išmaišome ir verdame dar 5 minutes.

    Suberiame smulkintus krapus, paskaniname juodaisiais pipirais, druska. Sriubą patiekiame su traškia duona.

    Receptą paruošė „Skaniai Sveikai“ http://www.skaniaisveikai.lt/