Voveraičių sriuba su lašiša

Voveraičių sriuba su lašiša image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 1   šaukšto sviesto
    • 1   vnt. poro
    • 200   g voveraičių
    • 1   vnt. morkos
    • 3   vnt. bulvių
    • 700   ml daržovių sultinio
    • 150   g grietinės
    • 300   g lašišos
    •   druskos
    •   pipirų
    •   krapų šviežių

Paruošimas

    Puode ištirpiname sviestą, suberiame smulkintą porą. Lengvai apkepiname, sudedame voveraites ir maišydami kepame dar keletą minučių.

    Bulves ir morkas supjaustome, sudedame į puodą ir užpilame sultiniu. Sriubai užvirus, puodą uždengiame dangčiu ir verdame apie 10 minučių, kol daržovės išvirs.

    Lašišą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą kartu su grietine, išmaišome ir verdame dar 5 minutes.

    Suberiame smulkintus krapus, paskaniname juodaisiais pipirais, druska. Sriubą patiekiame su traškia duona.

    Receptą paruošė „Skaniai Sveikai“ http://www.skaniaisveikai.lt/