
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
1 šaukštų šaukšto | sviesto sviesto | |
1 vnt. vnt. | porų poro | |
200 g g | voveraičių voveraičių | |
1 vnt. vnt. | morkų morkos | |
3 vnt. vnt. | bulvių bulvės | |
700 ml ml | daržovių sultinio daržovių sultinio | |
150 g g | grietinės grietinės | |
300 g g | lašišos lašišos | |
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
krapų
krapų (šviežių) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVoveraičių sriuba su lašiša
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Puode ištirpiname sviestą, suberiame smulkintą porą. Lengvai apkepiname, sudedame voveraites ir maišydami kepame dar keletą minučių.
Bulves ir morkas supjaustome, sudedame į puodą ir užpilame sultiniu. Sriubai užvirus, puodą uždengiame dangčiu ir verdame apie 10 minučių, kol daržovės išvirs.
Lašišą supjaustome kubeliais, sudedame į puodą kartu su grietine, išmaišome ir verdame dar 5 minutes.
Suberiame smulkintus krapus, paskaniname juodaisiais pipirais, druska. Sriubą patiekiame su traškia duona.
Receptą paruošė „Skaniai Sveikai“ http://www.skaniaisveikai.lt/