
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
180 g g | sviesto sviesto | |
125 g g | cukraus pudros cukraus pudros | |
1 | kiaušinių
kiaušinio (didelio) | |
1 šaukštelių šaukštelio | druskos druskos | |
1 šaukštelių šaukštelio | vanilinio cukraus vanilinio cukraus | |
125 g g | miltų miltų |
Įdarui
4 vnt. vnt. | obuolių
obuolio (didelių) | |
2 šaukštelių šaukštelio | sviesto sviesto | |
2 šaukštelių šaukštelio | cukraus cukraus | |
2 šaukštų šaukšto | kiaušinių
kiaušinio (plakto) | |
1 šaukštelių šaukštelio | vanilinio cukraus vanilinio cukraus | |
žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
žiupsnelių žiupsnelio | cinamono cinamono |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVokiškas obuolių pyragas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Ištriname sviestą su vaniliniu cukrumi, druska ir cukraus pudra. Įmaišome kiaušinį. Suberiame miltus ir gerai išmaišome. Kepimo skardą pabarstome miltais. Sudedame tešlą ant skardos, išlyginame jos paviršių ir dedame į šaldytuvą 30-50 minučių.
Sumaišome kiaušinį, cukrų, tirpintą sviestą, vanilinį cukrų ir druską.
Ant atvėsusios tešlos suberiame kubeliais supjaustytus obuolius, apibarstome cinamonu ir lengvai pamaišome paviršių. Apliejame anksčiau pasiruoštu užpilu.
Kepame maždaug 45 minutes 160 °C orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.