Taip gyventi verta!
Vokiškas obuolių pyragas

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

180 g g sviesto sviesto
125 g g cukraus pudros cukraus pudros
1 kiaušinių kiaušinio
(didelio)
1 šaukštelių šaukštelio druskos druskos
1 šaukštelių šaukštelio vanilinio cukraus vanilinio cukraus
125 g g miltų miltų

Įdarui

4 vnt. vnt. obuolių obuolio
(didelių)
2 šaukštelių šaukštelio sviesto sviesto
2 šaukštelių šaukštelio cukraus cukraus
2 šaukštų šaukšto kiaušinių kiaušinio
(plakto)
1 šaukštelių šaukštelio vanilinio cukraus vanilinio cukraus
žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
žiupsnelių žiupsnelio cinamono cinamono

Vokiškas obuolių pyragas

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(73)

Gaminimas

Ištriname sviestą su vaniliniu cukrumi, druska ir cukraus pudra. Įmaišome kiaušinį. Suberiame miltus ir gerai išmaišome. Kepimo skardą pabarstome miltais. Sudedame tešlą ant skardos, išlyginame jos paviršių ir dedame į šaldytuvą 30-50 minučių.

Sumaišome kiaušinį, cukrų, tirpintą sviestą, vanilinį cukrų ir druską.

Ant atvėsusios tešlos suberiame kubeliais supjaustytus obuolius, apibarstome cinamonu ir lengvai pamaišome paviršių. Apliejame anksčiau pasiruoštu užpilu.

Kepame maždaug 45 minutes 160 °C orkaitėje.

Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.