Ridikėlius ir agurką supjaustome pjaustykle, pagardiname pipirais ir druska. Apšlakstome alyvuogių aliejumi, įspaudžiame citrinos sulčių ir viską išmaišome.Vištieną, svogūną ir papriką supjaustome kubeliais. Suveriame ant medinių iešmelių. Pagardiname pipirais ir druska, apšlakstome aliejumi, apibarstome susmulkintu čiobreliu ir užtarkuojame citrinos žievelės. Kepame antįkaitusio grilio vis pavartydami. Patiekiame su ridikėlių ir agurkosalotomis.
▶▶ Vištienos vėrinukai su daržovėmis
Ingridientai
2
porcijos
-
- 250 g vištienos filė
- 1 raudonojo svogūno
- paprikų
- druskos
- pipirų
- 10 g čiobrelių
- 0,5 citrinų
- 20 ml alyvuogių aliejaus
- 2 - 3 ridikėlių didelių
- 1 trumpavaisio agurko