
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | vištienos faršo
vištienos faršo („Skonio ženklas“) | ||
1 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
100 g g | špinatų špinatų | ||
1 - 2 vnt. vnt. | salierų saliero | ||
1 - 2 vnt. vnt. | agurkų
agurko (trumpavaisių) | ||
100 kg kg | aitriųjų paprikų
aitriosios paprikos (ir uogų padažo „Mikado”) | ||
1 vnt. vnt. | mango mango | ||
1 vnt. vnt. | morkų morkos | ||
druskos druskos | |||
juodųjų pipirų juodųjų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVištienos kukulaičiai su aitriųjų paprikų padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį.
- Įberkite druskos, pipirų ir kapotą česnaką.
- Sudėkite špinatus ir išmaišykite.
- Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kukulaičius.
- Sudėkite juos į kepimo formą.
- Kepkite juos iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.
- Paruoškite daržoves - agurkus, morkas ir salierus supjaustykite šiaudeliais, o mangą stambiomis skiltelėmis.
- Šalia patiekite padažą ir keptus kukulaičius.