Vištienos kukulaičiai su aitriųjų paprikų padažu

Vištienos kukulaičiai su aitriųjų paprikų padažu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 40 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 400   g vištienos faršo „Skonio ženklas“
    • 1   vnt. kiaušinio
    • 100   g špinatų
    • 1   - 2   vnt. salierų
    • 1   - 2   vnt. agurkų trumpavaisių
    • 100   kg aitriųjų paprikų ir uogų padažo „Mikado”
    • 1   vnt. mango
    • 1   vnt. morkos
    •   druskos
    •   juodųjų pipirų

Paruošimas

  1. Į vištienos faršą įmuškite kiaušinį.

  2. Įberkite druskos, pipirų ir kapotą česnaką.

  3. Sudėkite špinatus ir išmaišykite.

  4. Drėgnomis rankomis formuokite nedidelius kukulaičius.

  5. Sudėkite juos į kepimo formą.

  6. Kepkite juos iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

  7. Paruoškite daržoves - agurkus, morkas ir salierus supjaustykite šiaudeliais, o mangą stambiomis skiltelėmis.

  8. Šalia patiekite padažą ir keptus kukulaičius.