
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
400 g g | vištienos filė vištienos filė | ||
1 stiklinių stiklinės | graikiško jogurto
graikiško jogurto („Eridanous“) | ||
2 vnt. vnt. | citrinų citrinos | ||
1 - 2 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
„Tzatziki“ stiliaus prieskonių
„Tzatziki“ stiliaus prieskonių („Eridanous“ ) | |||
1 vnt. vnt. | agurkų agurko | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |||
krapų krapų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listVištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais;
- Mėsą pagardinkite alyvuogių aliejumi, vienos citrinos sultimis, smulkiai tarkuotu česnaku bei prieskoniais. Rankomis išmaišykite ir palikite pasimarinuoti 15 - 30 min.;
- Suverkite vištienos gabalėlius ant medinių iešmelių kartu su likusios citrinos griežinėliais. Kepti galite grilio ar paprastoje keptuvėje;
- Kepant mėsai paruoškite Tzatziki padažą: į dubenį supilkite graikišką jogurtą, stambiai tarkuotą agurką, alyvuogių aliejų, prieskonius bei smulkiai pjaustytus krapus. Viską sumaišykite.
Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“