Taip gyventi verta!
Vištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

400 g g vištienos filė vištienos filė
1 stiklinių stiklinės graikiško jogurto graikiško jogurto
(„Eridanous“)
2 vnt. vnt. citrinų citrinos
1 - 2 skiltelių skiltelės česnako česnako
„Tzatziki“ stiliaus prieskonių „Tzatziki“ stiliaus prieskonių
(„Eridanous“ )
1 vnt. vnt. agurkų agurko
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
krapų krapų

Vištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

55 min
(9)

Gaminimas

  1. Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais;
  2. Mėsą pagardinkite alyvuogių aliejumi, vienos citrinos sultimis, smulkiai tarkuotu česnaku bei prieskoniais. Rankomis išmaišykite ir palikite pasimarinuoti 15 - 30 min.;
  3. Suverkite vištienos gabalėlius ant medinių iešmelių kartu su likusios citrinos griežinėliais. Kepti galite grilio ar paprastoje keptuvėje;
  4. Kepant mėsai paruoškite Tzatziki padažą: į dubenį supilkite graikišką jogurtą, stambiai tarkuotą agurką, alyvuogių aliejų, prieskonius bei smulkiai pjaustytus krapus. Viską sumaišykite.

Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“