Vištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu

Vištienos iešmeliai su „Tzatziki“ padažu image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 30 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

1 porcija
    • 400   g vištienos filė
    • 1   stiklinės graikiško jogurto „Eridanous“
    • 2   vnt. citrinų
    • 1   - 2   skiltelių česnako
    •   „tzatziki“ stiliaus prieskonių „Eridanous“
    • 1   vnt. agurko
    •   alyvuogių aliejaus
    •   krapų

Paruošimas

  1. Vištieną supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais;

  2. Mėsą pagardinkite alyvuogių aliejumi, vienos citrinos sultimis, smulkiai tarkuotu česnaku bei prieskoniais. Rankomis išmaišykite ir palikite pasimarinuoti 15 - 30 min.;

  3. Suverkite vištienos gabalėlius ant medinių iešmelių kartu su likusios citrinos griežinėliais. Kepti galite grilio ar paprastoje keptuvėje;

  4. Kepant mėsai paruoškite Tzatziki padažą: į dubenį supilkite graikišką jogurtą, stambiai tarkuotą agurką, alyvuogių aliejų, prieskonius bei smulkiai pjaustytus krapus. Viską sumaišykite.

  5. Recepto autorius „Cukrinis avinėlis“