Inde pasiruošti vištienos marinatą: sumaišyti alyvuogių aliejų, pusės citrinos sultis, garstyčias, medų, petražoles, krapus, keturias skilteles česnako.Pamarinuoti vištieną keletą valandų.
Vištiena su burokėliais ir smidrais
Ingridientai
3
asmenims
-
- 1 šlakelio alyvuogių aliejaus
- 0,5 vnt. česnako
- 1 vnt. citrinos
- 1 šaukšto garstyčių
- 1 saujos krapų
- 1 saujos petražolių
- 1 šaukšto medaus
- 500 g vištienos šlaunelių
- 1 saujos smidro
- 150 g rūkytos šoninės
- burokėlių
Paruošimas
Paruošti smidrus - nulaužti sukietėjusius galiukus, apibarstyti pipirais, apšlakstyti citrinų sultimis, apvynioti šonine.
Paruošti burokėlius - juos nulupti, supjaustyti, apšlakstyti aliejumi, druska, pipirais, smulkiai pjaustytu česnaku ir petražolėmis.
Viską kepti grilyje.