Paruošimas
Bulves pjauname pusiau, dedame sviesto gabalėlį, suglaudžiame puseles ir vyniojame į foliją. Dedame į grilį ant ugnies. Bulvėms kepant, ruošiame vištieną. Kepsnelius gerai išmušame mėsos plaktuku, pabarstome druska. Indelyje sumaišome majonezą, garstyčias, kario miltelius ir į marinatą dedame vištieną. Gerai išmasažuojame ir paliekame kelioms minutėms.
Ruošiame salotas: susmulkiname ryšulėlį petražolių. Smulkiais kubeliais supjaustome agurkus ir pomidorus, raudonąjį svogūną. Gerai išmaišome. Įpilame alyvuogių aliejaus ir obuolių acto, beriame druskos.
Išimame iškepusias bulves ir ant grilio grotelių dedame vištieną ir kepame, kol gražiai apskrunda. Bulves sutriname su keliais šaukštais grietinės, pagardiname druska ir pipirais.