
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:
Reikės:
1 pakuočių pakuotės | viščiukų petelių
viščiukų petelių (Tex Mex marinate) | ||
3 | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | ||
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
3 - 5 | ridikėlių ridikėlio | ||
0,25 vnt. vnt. | kopūstų
kopūsto (nedidelio šviežio) | ||
1 | svogūnų
svogūno (rausvojo) | ||
1 | morkų morkos | ||
petražolių petražolių | |||
3 - 6 | svogūnų laiškų svogūnų laiškų | ||
1 šaukštų šaukšto | obuolių acto obuolių acto | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
druskos
druskos (rupi ) | |||
juodųjų pipirų
juodųjų pipirų (maltų) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listViščiukų peteliai su traškiomis salotomis
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Grilį įkaitinkite iki 190 laipsnių netiesioginės kaitros.
2. Ant grotelių dėkite viščiukų petelius Tex Mex marinate ir kepkite 30 minučių. Jei ant petelių yra daug marinato - perteklių nuvalykite.
3. Kol peteliai kepa, pasiruoškite salotas: į dubenį šiaudeliais arba juostelėmis sutarkuokite morkas, šiaudeliais sutarkuokite šviežią kopūstą, sudėkite smulkiai pjaustytus petražolių lapelius, sudėkite plonais pusžiedžiais pjaustytą rausvąjį svogūną, sudėti smulkiai pjaustytą aitriąją papriką, smulkiai pjaustytus ridikėlius.
4. Supilkite alyvuogių aliejų, įspauskite vienos žaliosios citrinos sultis, supilkite obuolių actą ir pagardnkite druska, pipirais.
5. Salotas labai gerai išmasažuokite rankomis, kad pasiskirstytų skoniai ir palikite pastovėti, kol baigs kepti peteliai.
6. Petelius patiekti lėkštėje su žaliosios citrinos skiltelėmis, salotomis ir apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.