
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 g g | vištienos blauzdelių
vištienos blauzdelės („Skonio ženklas“ ) | |
250 g g | bulvių skiltelių bulvių skiltelės | |
3 vnt. vnt. | obuolių
obuolio (iš „Lidl turgelio“) | |
2 šaukštų šaukšto | medaus medaus | |
1 šaukštų šaukšto | garstyčių grūdeliais garstyčių grūdeliais | |
2 šaukštų šaukšto | sojų padažo
sojų padažo ( „Vitasia“) | |
1 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
druskos
druskos („Kania“) | ||
pipirų
pipirų („Kania“) | ||
čiobrelių
čiobrelių (džiovintų) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listViščiukų broilerių blauzdelės medaus ir garstyčių marinate su bulvių skiltelėmis ir obuoliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
1. Ruošiame marinatą: sumaišome medų, grūdėtąsias garstyčias, sojų padažą, alyvuogių aliejų, druską, pipirus ir čiobrelius. 2. Viščiukų broilerių blauzdeles užpilame marinatu, išmaišome ir marinuojame mažiausiai pusvalandį. 3. Viščiukų broilerių blauzdeles ir marinatą perkeliame į kepimo skardą. 4. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 30 minučių. 5. Po 30 minučių prie vištienos beriame šaldytas bulvių skilteles ir kepame dar 20 minučių. 6. Po 20 minučių prie vištienos ir bulvių dedame nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius. Kepame dar 15 minučių.
-
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>