1. Ruošiame marinatą: sumaišome medų, grūdėtąsias garstyčias, sojų padažą, alyvuogių aliejų, druską, pipirus ir čiobrelius. 2. Viščiukų broilerių blauzdeles užpilame marinatu, išmaišome ir marinuojame mažiausiai pusvalandį. 3. Viščiukų broilerių blauzdeles ir marinatą perkeliame į kepimo skardą. 4. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 30 minučių. 5. Po 30 minučių prie vištienos beriame šaldytas bulvių skilteles ir kepame dar 20 minučių. 6. Po 20 minučių prie vištienos ir bulvių dedame nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius. Kepame dar 15 minučių.
Viščiukų broilerių blauzdelės medaus ir garstyčių marinate su bulvių skiltelėmis ir obuoliais
Ingridientai
4
asmenims
-
- 500 g vištienos blauzdelių „Skonio ženklas“
- 250 g bulvių skiltelių
- 3 vnt. obuolių iš „Lidl turgelio“
- 2 šaukštų medaus
- 1 šaukšto garstyčių grūdeliais
- 2 šaukštų sojų padažo „Vitasia“
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
- druskos „Kania“
- pipirų „Kania“
- čiobrelių džiovintų