Taip gyventi verta!
Viščiukų broilerių blauzdelės medaus ir garstyčių marinate su bulvių skiltelėmis ir obuoliais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

500 g g vištienos blauzdelių vištienos blauzdelės
(„Skonio ženklas“ )
250 g g bulvių skiltelių bulvių skiltelės
3 vnt. vnt. obuolių obuolio
(iš „Lidl turgelio“)
2 šaukštų šaukšto medaus medaus
1 šaukštų šaukšto garstyčių grūdeliais garstyčių grūdeliais
2 šaukštų šaukšto sojų padažo sojų padažo
( „Vitasia“)
1 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
druskos druskos
(„Kania“)
pipirų pipirų
(„Kania“)
čiobrelių čiobrelių
(džiovintų)

Viščiukų broilerių blauzdelės medaus ir garstyčių marinate su bulvių skiltelėmis ir obuoliais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

60 min
(28)

Gaminimas

1. Ruošiame marinatą: sumaišome medų, grūdėtąsias garstyčias, sojų padažą, alyvuogių aliejų, druską, pipirus ir čiobrelius. 2. Viščiukų broilerių blauzdeles užpilame marinatu, išmaišome ir marinuojame mažiausiai pusvalandį. 3. Viščiukų broilerių blauzdeles ir marinatą perkeliame į kepimo skardą. 4. Kepame 190 laipsnių orkaitėje 30 minučių. 5. Po 30 minučių prie vištienos beriame šaldytas bulvių skilteles ir kepame dar 20 minučių. 6. Po 20 minučių prie vištienos ir bulvių dedame nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius. Kepame dar 15 minučių.

-

Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>