Visaip ir iš visko užkepti kukurūzų traškučiai

Visaip ir iš visko užkepti kukurūzų traškučiai image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

2 porcijos
    •   paukštienos
    •   pomidorų padažo
    •   tarkuoto sūrio
    •   paprikų

Paruošimas

    Tai patiekalas, kuris turi tiek laisvės improvizuoti, kiek ir jūsų fantazija. „Lidl“ ekspertai siūlo tiesiog atverti šaldytuvą ir pažiūrėti, ko liko po Naujųjų sutiktuvių. Šiuo atveju pasirinkome klasikinį receptą, nes tikimybė, jog po švenčių savo eilės vis dar laukia traškučiai, kepta paukštiena, sūris ar įvairios užtepėlės, yra gan didelė.

    Traškučius berkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ant viršaus dėkite paukštieną, ją prieš tai su šakute lengvai „paplėšius“, tolygiai paskirstykite. Ant traškučių ir paukštienos dueto dėkite pomidorų ar kito pasirinkto padažo pagal skonį, jei turite – tepamo ar kreminio sūrio, galima pagardinti ir chalapomis, alyvuogėmis, kaparėliais ar paprikomis – tinka viskas, kuo vakar užkandžiavote laikrodžiui mušant 12-tą valandą. Viską apibarstykite tarkuotu sūriu ar sūrių mišiniu – lengvai sunaudosite ir sūrio lazdeles, varškės sūrį, parmezaną ir pan. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min., kol sūris išsilydys. Skanaus!