Kiaušinius išplakame su cukraus pudra.
Velykų boba
Ingridientai
6
porcijos
-
- 400 g miltų
- 200 g varškės
- 200 g sviesto
- 4 kiaušinių
- 150 g cukraus pudros
- 125 g grietinės
- 100 g razinų
- 2 šaukštelių kepimo miltelių
- 1 citrinos
- džiūvėsėlių
Paruošimas
Įmaišome grietinę, varškę (sausą varškę reikėtų ištrinti ar sumalti) ir kambario temperatūros sviestą.
Suberiame pjaustytą citrinos žievelę ir razinas. Supilame su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir gerai išmaišome tešlą.
Kepimo formą patepame riebalais ir pabarstome džiūvėsėliais. Supilame tešlą ir kepame valandą 170 °C orkaitėje.
Pyragą galima papuošti cukraus pudros arba šokolado glajumi.