Velykinė varškės „Pascha“

Velykinė varškės „Pascha“ image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

1 tortas
    • 1   kg varškės
    • 400   ml grietinėlės
    • 250   g cukraus pudros
    • 200   g sviesto
    • 4   vnt. kiaušinio trynių
    • 100   g džiovintų vaisių
    • 50   g migdolų riešutų
    • 50   g anakardžių riešutų
    • 1   vnt. citrinos žievelės
    • 100   g įvairių uogų mišinio
    • 50   fondanto
    •   vanilinio cukraus

Paruošimas

  1. Į dubenį dedame kambario temperatūros sviestą.

  2. Suberiame vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir išplakame iki vientisos masės. Sudedame trynius ir plakame toliau.

  3. Tada išplakame grietinėlę su pora šaukštų cukraus pudros.

  4. Į išplaktą sviesto masę sudedame plaktą grietinėlę ir trintą varškę. Gerai išmaišome.

  5. Suberiame kapotus džiovintus vaisius, riešutus.

  6. Įtarkuojame citrinos žievelę ir viską išmaišome.

  7. Sudedame į silikoninę formą ir paliekame stingti porą valandų.

  8. Išverčiame į tortinę ir papuošiame šviežiomis uogomis ir fondanto rutuliukais.

  9. Gaminimo laikas - 30 min. | Stingimo laikas - 2-3 val.