Paruošimas
- Puode užverdame pieną. Suberiame avižinius dribsnius, nuimame nuo kaitros ir apie 10 min. paliekame brinkti.
- Tuo tarpu pagal instrukciją ant pakelio paruošiame bulvytes.
- Svogūną supjaustome į smulkius kubelius ir sudėję į dubenį sumaišome su sūriu, kiaušiniais ir išbrinkusiais avižiniais dribsniais.
- Viską pagardiname druska, maltais pipirais ir kario milteliais.
- Iš gautos masės formuojame maždaug 12 mažų kotletų.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame kotletus iš abiejų pusių, kad gražiai apskrustų ir įgautų auksinį atspalvį.
- Iškeptus kotletus išdėliojame ant virtuvinio popieriaus, kad susigertų perteklinis aliejus.
- Tada patiekiame lėkštėse su daržovių bulvytėmis ir kečupu, galima apibarstyti petražolėmis. Galima serviruoti su pjaustytomis šviežiomis daržovėmis.