Vegetariški kotletai su bulvytėmis

Vegetariški kotletai su bulvytėmis

SudėtingumasLengvas
Gaminimas40 min

Paruošimas

  1. Puode užverdame pieną. Suberiame avižinius dribsnius, nuimame nuo kaitros ir apie 10 min. paliekame brinkti.
  2. Tuo tarpu pagal instrukciją ant pakelio paruošiame bulvytes.
  3. Svogūną supjaustome į smulkius kubelius ir sudėję į dubenį sumaišome su sūriu, kiaušiniais ir išbrinkusiais avižiniais dribsniais.
  4. Viską pagardiname druska, maltais pipirais ir kario milteliais.
  5. Iš gautos masės formuojame maždaug 12 mažų kotletų.
  6. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame kotletus iš abiejų pusių, kad gražiai apskrustų ir įgautų auksinį atspalvį.
  7. Iškeptus kotletus išdėliojame ant virtuvinio popieriaus, kad susigertų perteklinis aliejus.
  8. Tada patiekiame lėkštėse su daržovių bulvytėmis ir kečupu, galima apibarstyti petražolėmis. Galima serviruoti su pjaustytomis šviežiomis daržovėmis.

Panašūs receptai