
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
500 g g | varškės varškės | |
2 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | |
100 - 200 g g | kvietinių miltų kvietinių miltų | |
4 šaukštų šaukšto | cukraus cukraus | |
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | |
aliejaus aliejaus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Varškėčiai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Varškę gerai ištriname. Įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, miltus, druską ir mediniu šaukštu gerai išsukame. Miltų reikia dėti tiek, kad tešla būtų minkšta, bet neliptų prie rankų.
Ant miltais pabarstytos lentos dedame po šaukštą tešlos, darome apvalius paplotėlius, apvoliojame miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies.
Į varškės masę galima įberti kmynų, o kad geriau pakiltų - truputį kepimo miltelių. Jei nemėgstame saldžiai, į tešlą cukraus galima ir nedėti.
Patiekiame su uogiene ir/ar grietine.
- - -
LIDL savaitės pasiūlymai čia...