Aviečių uogienę maišydami pakaitinkite kartu su šaldytomis uogomis, kol uogos atitirps. Palikite šiek tiek atvėsti.
Varškė su uogomis ir traškiais dribsniais
Ingridientai
4
porcijos
-
- 150 g aviečių uogienės
- 300 g miško uogų gali būti šaldytos
- 400 g varškės
- 200 g grietinėlės
- 40 g cukraus pudros
- 50 g grūdų dribsnių
Paruošimas
Sumaišykite varškę su grietinėle ir cukraus pudra. Traškius dribsnius truputį paskrudinkite keptuvėje be riebalų, kol jie paskleis savo aromatą.
Varškės kremą ir uogas padalinkite į 4 porcijinius dubenėlius. Apibarstykite dribsniais ir iš karto patiekite.
Žymos
Maistingumas
Kilokalorijos
508
Baltymai (g)
16
Angliavandeniai (g)
58
Riebalai (g)
21