1. Atšildykite ir nusausinkite uogas. 2. Išplakite grietinėlę, lėtai berdami cukrų ir druską. 3. Atskirai išplakite kiaušinius.4. Miltus ir kepimo miltelius sumaišykite su jogurtu, supilkite išplaktą grietinėlę ir kiaušinius. Viską išmaišykite.5. Gilią kepimo skardą išklokite kepimo popierumi ir supilkite tešlą.6. Paskirstykite uogas ir pabarstykite vaniliniu cukrumi. 7. Kepkite 25 minutes iki 200 ° C įkaitintoje orkaitėje.8. Patiekite su plakta grietinėle arba ledais ir mėgaukitės draugų istorijomis.
Uogų pyragas
Ingridientai
4
porcijos
-
- 500 g įvairių šaldytų uogų
- 200 g vyšnių „Freshona“
- 300 g plakamosios grietinėlės „Pilos“
- 150 g natūralaus jogurto „Pilos“
- 200 g cukraus „Diamant“
- 4 vnt. kiaušinių
- 450 g miltų „Castello“
- 1 šaukštelio druskos „Kania“
- 15 g kepimo miltelių
- 8 g vanilinio cukraus „Belbake“
Paruošimas
---
Šios savaitės maisto prekių pasiūlymai >>>