Į indą dedame suplėšytus salotų lapus, apelsinų skilteles, susmulkintą raudonąjį svogūną, kubeliais supjaustytą pusę avokado ir susmulkintą aitriąją papriką. Apšlakstome alyvuogių aliejumi ir išmaišome.
Tuno kepsnys su avokado ir apelsinų salotomis
Ingridientai
2
porcijos
-
- 150 g tuno filė
- avokadų
- 2 apelsinų
- citrinų
- raudonųjų svogūnų
- salotų
- druskos
- pipirų
- alyvuogių aliejaus
- 0,5 aitriųjų paprikų
Paruošimas
Tuno filė, citrinos ir avokado puseles kepame ant įkaitusio grilio. Kepimo metu kepsnį pabarstome druska ir pipirais. Vartydami kepame, kol gražiai apskrus. Patiekiame su salotomis, kepta citrina ir avokadu.