Susmulkiname česnaką, svogūną supjaustome nedideliais kubeliais.
Trinta salierų stiebų sriuba
Ingridientai
2
porcijos
-
- salierų
- bulvių
- svogūnų
- česnako
- vandens
- daržovių sultinio
- pieno
- aliejaus
- druskos
- pipirų
Paruošimas
Nuskutame ir supjaustome bulves.
Saliero lapkočius švariai nuplauname ir bulvių skustuku nuskutame išorines gyslas. Juos, kartu su lapais, smulkiai supjaustome.
Puodą įkaitiname iki vidutinės kaitros, pilame alyvuogių aliejų ir subėrę visas daržoves pakepame 10 minučių.
Tuomet supilame vandenį ir įmetame sultinio kubelį. Užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 15-20 minučių.
Į sriubą beriame druskos, pipirų ir maisto trintuvu viską sutriname iki vientisos masės. Tada supilame pieną ir dar kartą pertriname.
Sriubą patiekiame su skrudinta duona
Receptą paruošė „Maisto kelionės“ https://maistokeliones.lt/