Taip gyventi verta!
Trinta salierų stiebų sriuba

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

salierų saliero
bulvių bulvės
svogūnų svogūno
česnako česnako
vandens vandens
daržovių sultinio daržovių sultinio
pieno pieno
aliejaus aliejaus
druskos druskos
pipirų pipirų

Trinta salierų stiebų sriuba

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

50 min
(3)

Gaminimas

  1. Susmulkiname česnaką, svogūną supjaustome nedideliais kubeliais.
  2. Nuskutame ir supjaustome bulves.
  3. Saliero lapkočius švariai nuplauname ir bulvių skustuku nuskutame išorines gyslas. Juos, kartu su lapais, smulkiai supjaustome.
  4. Puodą įkaitiname iki vidutinės kaitros, pilame alyvuogių aliejų ir subėrę visas daržoves pakepame 10 minučių.
  5. Tuomet supilame vandenį ir įmetame sultinio kubelį. Užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 15-20 minučių.
  6. Į sriubą beriame druskos, pipirų ir maisto trintuvu viską sutriname iki vientisos masės. Tada supilame pieną ir dar kartą pertriname.
  7. Sriubą patiekiame su skrudinta duona

Receptą paruošė „Maisto kelionės“ https://maistokeliones.lt/