
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
salierų saliero | |||
bulvių bulvės | |||
svogūnų svogūno | |||
česnako česnako | |||
vandens vandens | |||
daržovių sultinio daržovių sultinio | |||
pieno pieno | |||
aliejaus aliejaus | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTrinta salierų stiebų sriuba
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Susmulkiname česnaką, svogūną supjaustome nedideliais kubeliais.
- Nuskutame ir supjaustome bulves.
- Saliero lapkočius švariai nuplauname ir bulvių skustuku nuskutame išorines gyslas. Juos, kartu su lapais, smulkiai supjaustome.
- Puodą įkaitiname iki vidutinės kaitros, pilame alyvuogių aliejų ir subėrę visas daržoves pakepame 10 minučių.
- Tuomet supilame vandenį ir įmetame sultinio kubelį. Užverdame, sumažiname ugnį ir paverdame 15-20 minučių.
- Į sriubą beriame druskos, pipirų ir maisto trintuvu viską sutriname iki vientisos masės. Tada supilame pieną ir dar kartą pertriname.
- Sriubą patiekiame su skrudinta duona
Receptą paruošė „Maisto kelionės“ https://maistokeliones.lt/