Taip gyventi verta!
Trijų rūšių viščiukų blauzdelės

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

12 vištienos blauzdelių vištienos blauzdelės
0,5 šaukštelių šaukštelio druskos druskos
(„Kania“)
0,25 šaukštelių šaukštelio pipirų pipirų
(„Kania“)
0,5 česnako miltelių česnako miltelių
(„Mikado“)
0,5 šaukštelių šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų maltų saldžiųjų paprikų
(„Mikado“)
1 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
(„Primadonna“)

Trijų rūšių viščiukų blauzdelės

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

50 min
(20)

Gaminimas

Blauzdeles sumaišome su druska, pipirais, česnakų ir paprikų milteliais, aliejumi.Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

Meksikietiškas variantas:

  • 1 kiaušinio iš „Lidl“
  • 50 g nachos traškučių „Crusti Croc“
  • 1 aitriosios paprikos iš „Lidl turgelio“

Prieš kepdami blauzdeles papildomai apvoliojame kiaušinio plakinyje ir smulkintuose nachos traškučiuose. Patiekiame su aitriosios paprikos griežinėliais.Itališkas variantas:

  • 1/2 šaukštelio džiovintų bazilikų „Kania“
  • 1/2 šaukštelio džiovintų raudonėlių „Kania“
  • šviežių bazilikų iš „Lidl turgelio“

Maišydami blauzdeles su prieskoniais pridedame džiovintų bazilikų ir raudonėlių. Patiekiame su šviežių bazilikų lapeliais.Tailandietiškas variantas:

  • 1 šaukštelio krakmolo „Castello“
  • 1 šaukšto rudojo cukraus „Diamant“
  • 2 šaukštų sojų padažo
  • 1 šaukšto obuolių acto
  • 2 česnako skiltelių iš „Lidl turgelio“
  • 2 cm imbiero šaknies iš „Lidl turgelio“
  • svogūnų laiškų iš „Lidl turgelio“
  • sezamų sėklų

Indelyje sumaišome krakmolą, sojų padažą, cukrų, actą, tarkuotą česnaką ir imbierą. Padažą pakaitiname keptuvėje kelias minutes ir juo aptepame iškepusias blauzdeles. Patiekdami pabarstome sezamų sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.

Raktažodžiai

Karštas patiekalas