Trijų rūšių viščiukų blauzdelės

Trijų rūšių viščiukų blauzdelės image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 50 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 12   vištienos blauzdelių
    • 0,5   šaukštelių druskos „Kania“
    • 0,25   šaukštelių pipirų „Kania“
    • 0,5   česnako miltelių „Mikado“
    • 0,5   šaukštelių maltų saldžiųjų paprikų „Mikado“
    • 1   šaukšto alyvuogių aliejaus „Primadonna“

Paruošimas

    Blauzdeles sumaišome su druska, pipirais, česnakų ir paprikų milteliais, aliejumi.Kepame 200 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.

    Meksikietiškas variantas:

  1. 1 kiaušinio iš „Lidl“

  2. 50 g nachos traškučių „Crusti Croc“

  3. 1 aitriosios paprikos iš „Lidl turgelio“

  4. Prieš kepdami blauzdeles papildomai apvoliojame kiaušinio plakinyje ir smulkintuose nachos traškučiuose. Patiekiame su aitriosios paprikos griežinėliais.Itališkas variantas:

  5. 1/2 šaukštelio džiovintų bazilikų „Kania“

  6. 1/2 šaukštelio džiovintų raudonėlių „Kania“

  7. šviežių bazilikų iš „Lidl turgelio“

  8. Maišydami blauzdeles su prieskoniais pridedame džiovintų bazilikų ir raudonėlių. Patiekiame su šviežių bazilikų lapeliais.Tailandietiškas variantas:

  9. 1 šaukštelio krakmolo „Castello“

  10. 1 šaukšto rudojo cukraus „Diamant“

  11. 2 šaukštų sojų padažo

  12. 1 šaukšto obuolių acto

  13. 2 česnako skiltelių iš „Lidl turgelio“

  14. 2 cm imbiero šaknies iš „Lidl turgelio“

  15. svogūnų laiškų iš „Lidl turgelio“

  16. sezamų sėklų

  17. Indelyje sumaišome krakmolą, sojų padažą, cukrų, actą, tarkuotą česnaką ir imbierą. Padažą pakaitiname keptuvėje kelias minutes ir juo aptepame iškepusias blauzdeles. Patiekdami pabarstome sezamų sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.