Nuskuskite bulves ir jas smulkiai sutarkuokite. Tarkius lengvai nusunkite.
Traškūs bulviniai vafliai
Ingridientai
2
porcijos
-
Reikės:
- 6 bulvių
- 1 svogūno mažo
- 2 kiaušinių
- 2 šaukštų miltų
- 1 žiupsnelio druskos
- 1 žiupsnelio juodųjų pipirų
- 1 gabaliuko sviesto
Paruošimas
Į tarkius dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kiaušinius, miltus, druską bei juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite.
Gerai įkaitintą vaflių keptuvę patepkite sviestu ir kepkite bulvių vaflius.
Iškeptus bulvinius vaflius galite pagardinti traškia šonine ir mėgstamais žalumynais. Taip pat šalia galite patiekti natūralų jogurtą arba grietinę.