Tigrinės krevetės su pomidorų padažu ir makaronais

Tigrinės krevetės su pomidorų padažu ir makaronais image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

4 asmenims
    • 300   g tigrinių krevečių
    • 500   g makaronų „Bandnudeln“
    • 300   g vyšninių pomidorų
    •   druskos
    •   pipirų
    • 2   - 3   skiltelių česnako
    • 1   vnt. svogūno
    • 4   šaukštų aivaro padažo
    • 2   šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 0,5   vnt. citrinų
    • 1   saujos gražgarsčių

Paruošimas

  1. Užkaiskite vandenį.

  2. Nuvalykite ir nuplaukite 300 g vyšninių pomidorų.

  3. Pomidorus perpjaukite per pusę ir kaitinkite keptuvėje su alyvuogių aliejumi.

  4. Pagardinkite druska ir pipirais.

  5. Nulupkite 2–3 česnako skilteles ir supjaustykite juostelėmis.

  6. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną.

  7. Sudėkite svogūnus ir česnakus.

  8. Įmaišykite 4 šaukštus aivaro, įberkite druskos ir pipirų.

  9. Pasūdykite makaronų vandenį.

  10. Įdėkite 500 g makaronų „Bandnudeln“.

  11. Nuplaukite ir nulupkite 300 g tigrinių krevečių.

  12. Į padažą įmaišykite šiek tiek makaronų vandens.

  13. Sudėkite makaronus ir išmaišykite.

  14. Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus.

  15. Sudėkite tigrines krevetes ir kepkite apie 5 minutes.

  16. Pagardinkite citrina, druska ir pipirais.

  17. Patiekite makaronus su gražgarstėmis ir krevetėmis.