Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinos sultimis, žuvies padažu, smulkiai tarkuotu česnaku, druska, cukrumi bei aitriosios paprikos milteliais.
Tailandietiškos agurkų salotos
Ingridientai
2
porcijos
-
- 6 trumpavaisių agurkų
- 0,5 raudonųjų svogūnų
- saujų žemės riešutų
- 2 šaukštelių alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštelių citrinų sulčių šviežiai spaustų
- 1 šaukštelio žuvies padažo
- 1 skiltelės česnako
- 1 šaukštelio rudojo cukraus
- druskos
- aitriųjų paprikų miltelių
Paruošimas
Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną - taip pat.
Suberkite į dubenį agurkus, svogūną, šiek tiek pasmulkintus kepintus žemės riešutus ir viską pagardinkite padažu. Atsargiai išmaišykite. Patiekite iškart.