
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
6 | trumpavaisių agurkų trumpavaisio agurko | ||
0,5 | mėlynųjų svogūnų mėlynojo svogūno | ||
saujų saujos | žemės riešutų žemės riešutų | ||
2 šaukštelių šaukštelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
2 šaukštelių šaukštelio | citrinų sulčių
citrinos sulčių ((šviežiai spaustų )) | ||
1 šaukštelių šaukštelio | žuvies padažo žuvies padažo | ||
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako | ||
1 šaukštelių šaukštelio | rudojo cukraus rudojo cukraus | ||
druskos druskos | |||
aitriųjų paprikų miltelių aitriųjų paprikų miltelių |
Tailandietiškos agurkų salotos
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
0:15
min
(12)
Gaminimas
- Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinos sultimis, žuvies padažu, smulkiai tarkuotu česnaku, druska, cukrumi bei aitriosios paprikos milteliais.
- Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną - taip pat.
- Suberkite į dubenį agurkus, svogūną, šiek tiek pasmulkintus kepintus žemės riešutus ir viską pagardinkite padažu. Atsargiai išmaišykite. Patiekite iškart.