Tailandietiškos agurkų salotos

Tailandietiškos agurkų salotos image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

2 porcijos
    • 6   trumpavaisių agurkų
    • 0,5   raudonųjų svogūnų
    •   saujų žemės riešutų
    • 2   šaukštelių alyvuogių aliejaus
    • 2   šaukštelių citrinų sulčių šviežiai spaustų
    • 1   šaukštelio žuvies padažo
    • 1   skiltelės česnako
    • 1   šaukštelio rudojo cukraus
    •   druskos
    •   aitriųjų paprikų miltelių

Paruošimas

  1. Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinos sultimis, žuvies padažu, smulkiai tarkuotu česnaku, druska, cukrumi bei aitriosios paprikos milteliais.

  2. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną - taip pat.

  3. Suberkite į dubenį agurkus, svogūną, šiek tiek pasmulkintus kepintus žemės riešutus ir viską pagardinkite padažu. Atsargiai išmaišykite. Patiekite iškart.