
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
6 | trumpavaisių agurkų trumpavaisio agurko | |
0,5 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | |
saujų saujos | žemės riešutų žemės riešutų | |
2 šaukštelių šaukštelio | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštelių šaukštelio | citrinų sulčių
citrinos sulčių (šviežiai spaustų ) | |
1 šaukštelių šaukštelio | žuvies padažo žuvies padažo | |
1 skiltelių skiltelės | česnako česnako | |
1 šaukštelių šaukštelio | rudojo cukraus rudojo cukraus | |
druskos druskos | ||
aitriųjų paprikų miltelių aitriųjų paprikų miltelių |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTailandietiškos agurkų salotos
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Paruoškite padažą - sumaišykite alyvuogių aliejų su citrinos sultimis, žuvies padažu, smulkiai tarkuotu česnaku, druska, cukrumi bei aitriosios paprikos milteliais.
- Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūną - taip pat.
- Suberkite į dubenį agurkus, svogūną, šiek tiek pasmulkintus kepintus žemės riešutus ir viską pagardinkite padažu. Atsargiai išmaišykite. Patiekite iškart.