
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
2 | kukurūzų paplotėlio kukurūzų paplotėlio | ||
250 g g | kiaulienos nugarinės kiaulienos nugarinės | ||
15 ml ml | vandens vandens | ||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
prieskonių
prieskonių (įvairių, pagal skonį) |
Salsai
100 g g | konservuotų kukurūzų konservuotų kukurūzų | ||
30 g g | marinuotų paprikų
marinuotos paprikos (Chalapos) | ||
1 | raudonųjų paprikų raudonosios paprikos | ||
1 | raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno | ||
25 g g | kalendros
kalendros (šviežių) | ||
1 | žaliųjų citrinų žaliosios citrinos | ||
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ „Tacos“ su kepta jautiena ir kukurūzų salsa
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Jautienos nugarinę gausiai apibarstome druska ir prieskoniais. Imame keletą sluoksnių folijos, į vidų įpilame šiek tiek vandens ir stipriai suvyniojame mėsą. Kepame ant grilio apie 35-40 minučių.
Paruošiame padažą: nukošiame kukurūzus, smulkiai supjaustome paprikas, svogūną ir kalendras. Išspaudžiame žaliąją citriną, apšlakstome aliejumi, pagardiname druska ir pipirais, išmaišome.
Iškepusią mėsą smulkiai supjaustome ir sumaišome su folijoje likusiomis sultimis.
Kukurūzų paplotėlius paskrudiname ant grilio, kad įgautų dūmo skonio. Ant paplotėlių dedame mėsos ir salsos. Papuošiame šviežių kalendrų lapeliais.