Taip gyventi verta!
„Tacos“ su kepta jautiena ir kukurūzų salsa

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

2 kukurūzų paplotėlio kukurūzų paplotėlio
250 g g kiaulienos nugarinės kiaulienos nugarinės
15 ml ml vandens vandens
druskos druskos
pipirų pipirų
prieskonių prieskonių
(įvairių, pagal skonį)

Salsai

100 g g konservuotų kukurūzų konservuotų kukurūzų
30 g g marinuotų paprikų marinuotos paprikos
(Chalapos)
1 raudonųjų paprikų raudonosios paprikos
1 raudonųjų svogūnų raudonojo svogūno
25 g g kalendros kalendros
(šviežių)
1 žaliųjų citrinų žaliosios citrinos
alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
druskos druskos
pipirų pipirų

▶▶ „Tacos“ su kepta jautiena ir kukurūzų salsa

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

3:00 h
(5)

Gaminimas

Jautienos nugarinę gausiai apibarstome druska ir prieskoniais. Imame keletą sluoksnių folijos, į vidų įpilame šiek tiek vandens ir stipriai suvyniojame mėsą. Kepame ant grilio apie 35-40 minučių.

Paruošiame padažą: nukošiame kukurūzus, smulkiai supjaustome paprikas, svogūną ir kalendras. Išspaudžiame žaliąją citriną, apšlakstome aliejumi, pagardiname druska ir pipirais, išmaišome.

Iškepusią mėsą smulkiai supjaustome ir sumaišome su folijoje likusiomis sultimis.

Kukurūzų paplotėlius paskrudiname ant grilio, kad įgautų dūmo skonio. Ant paplotėlių dedame mėsos ir salsos. Papuošiame šviežių kalendrų lapeliais.