Švelniai aštrus varškės sūris ant grotelių

 Švelniai aštrus varškės sūris ant grotelių image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 15 min

Ingridientai

2 porcijos
    •   varškės sūrio
    •   čiabatų
    •   alyvuogių aliejaus
    • 2   skiltelių česnako
    •   prieskoninių žolelių
    •   aitriųjų paprikų
    •   citrinų
    • 1   žiupsnelio rudojo cukraus
    •   druskos
    •   pipirų

Paruošimas

  1. Dubenėlyje sumaišome aliejų su kapota aitriąja paprika, žolelėmis, druska ir pipirais.

  2. Užpilame marinato ant sūrio. Sūrį įvyniojame į foliją ir 10-15 minučių kepame ant grotelių vis pavartydami.

  3. Čiabatą supjaustome, apšlakstome česnakiniu aliejumi ir paskrudiname ant grotelių.