Taip gyventi verta!
Sušių suktinukai

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

170 g g ryžių ryžių
(sušių)
2 šaukštų šaukšto acto acto
(ryžių)
4 vnt. vnt. tortilijų tortilijos
2 šaukštų šaukšto alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelių žiupsnelio aitriųjų paprikų miltelių aitriųjų paprikų miltelių
1 žiupsnelių žiupsnelio druskos druskos
100 g g saliamio saliamio
(su pankoliu)
250 g g lašišos filė lašišos filė
200 g g kreminio sūrio kreminio sūrio
80 g g krienų krienų
80 ml ml sojų padažo sojų padažo
80 g g SRIRACHA padažo SRIRACHA padažo

Sušių suktinukai

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

30 min
(18)

Gaminimas

Atitirpinkite laukinės lašišos filė. Paruoškite sušių ryžius, kaip nurodyta ant pakelio, ir paskleiskite paruoštus ryžius plonu sluoksniu ant plataus dubens, apšlakstykite ryžių actu ir palikite atvėsti. Supjaustykite tortilijas kuo didesniais stačiakampiais, tada kiekvieną gabalėlį supjaustykite į trikampius, aptepkite alyvuogių aliejumi ir 10 minučių paskrudinkite orkaitėje 200 °C temperatūroje. Pagardinkite druska ir aitriųjų paprikų milteliais.
Kepkite atitirpintą lašišą orkaitėje 120° temperatūroje apie 8-10 minučių. Išimkite iš orkaitės, dviem šakutėmis suplėšykite plonomis juostelėmis ir palikite atvėsti.
Inde sumaišykite kreminį sūrį su valgomaisiais krienais, įberkite druskos. Aptepkite tortilijas valgomųjų krienų kremu, ant jų sudėkite saliamį su pankoliais, ryžius ir laukinės lašišos filė. Galiausiai tortilijas kuo tvirčiau suvyniokite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio gabalėliais. Pamirkyti patiekite sojų padažo ir „Sriracha“.