
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
170 g g | ryžių
ryžių (sušių) | ||
2 šaukštų šaukšto | acto
acto (ryžių) | ||
4 vnt. vnt. | tortilijų tortilijos | ||
2 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | aitriųjų paprikų miltelių aitriųjų paprikų miltelių | ||
1 žiupsnelių žiupsnelio | druskos druskos | ||
100 g g | saliamio
saliamio (su pankoliu) | ||
250 g g | lašišos filė lašišos filė | ||
200 g g | kreminio sūrio kreminio sūrio | ||
80 g g | krienų krienų | ||
80 ml ml | sojų padažo sojų padažo | ||
80 g g | SRIRACHA padažo SRIRACHA padažo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSušių suktinukai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Atitirpinkite laukinės lašišos filė. Paruoškite sušių ryžius, kaip nurodyta ant pakelio, ir paskleiskite paruoštus ryžius plonu sluoksniu ant plataus dubens, apšlakstykite ryžių actu ir palikite atvėsti. Supjaustykite tortilijas kuo didesniais stačiakampiais, tada kiekvieną gabalėlį supjaustykite į trikampius, aptepkite alyvuogių aliejumi ir 10 minučių paskrudinkite orkaitėje 200 °C temperatūroje. Pagardinkite druska ir aitriųjų paprikų milteliais.
Kepkite atitirpintą lašišą orkaitėje 120° temperatūroje apie 8-10 minučių. Išimkite iš orkaitės, dviem šakutėmis suplėšykite plonomis juostelėmis ir palikite atvėsti.
Inde sumaišykite kreminį sūrį su valgomaisiais krienais, įberkite druskos. Aptepkite tortilijas valgomųjų krienų kremu, ant jų sudėkite saliamį su pankoliais, ryžius ir laukinės lašišos filė. Galiausiai tortilijas kuo tvirčiau suvyniokite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio gabalėliais. Pamirkyti patiekite sojų padažo ir „Sriracha“.