Paruošimas
- Atitirpinkite laukinės lašišos filė.
- Paruoškite sušių ryžius, kaip nurodyta ant pakelio, ir paskleiskite paruoštus ryžius plonu sluoksniu ant plataus dubens, apšlakstykite ryžių actu ir palikite atvėsti.
- Supjaustykite tortilijas kuo didesniais stačiakampiais, tada kiekvieną gabalėlį supjaustykite į trikampius, aptepkite alyvuogių aliejumi ir 10 minučių paskrudinkite orkaitėje 200 °C temperatūroje.
- Pagardinkite druska ir aitriųjų paprikų milteliais.Kepkite atitirpintą lašišą orkaitėje 120° temperatūroje apie 8-10 minučių.
- Išimkite iš orkaitės, dviem šakutėmis suplėšykite plonomis juostelėmis ir palikite atvėsti.
- Inde sumaišykite kreminį sūrį su valgomaisiais krienais, įberkite druskos.
- Aptepkite tortilijas valgomųjų krienų kremu, ant jų sudėkite saliamį su pankoliais, ryžius ir laukinės lašišos filė.
- Galiausiai tortilijas kuo tvirčiau suvyniokite ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio gabalėliais. Pamirkyti patiekite sojų padažo ir „Sriracha“.