
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
sprandinės kepsnių sprandinės kepsnio | |||
1 pakelių pakelio | sprandinės kepsnių sprandinės kepsnio | ||
1 | baklažanų baklažano | ||
1 | paprikų paprikos | ||
lydyto sūrio lydyto sūrio | |||
dzadzikio padažo dzadzikio padažo | |||
1 | čiabatų
čiabatos (šviežios) | ||
1 | svogūnų svogūno | ||
1 šlakelių šlakelio | balzaminio acto balzaminio acto | ||
cukraus cukraus | |||
sviesto
sviesto (kepimui) | |||
česnako česnako | |||
druskos
druskos (pagal skonį) | |||
pipirų
pipirų (pagal skonį) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSumuštinis su sprandine
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Paprikas, perpjautas pusiau, ir baklažanus meskite tiesiai ant įkaitintų anglių ir gerai apdeginti, kol suminkštės.
Per tą laiką ketaus keptuvėje reikia ištirpinti sviestą, sudėti pjaustytus svogūnus, smulkintas česnako skilteles ir kepinti, kol suminkštės, tada dėti cukrų ir pilti balzaminio acto, troškinti, kol karamelizuosis.
Sudėkite kepti kiaulienos sprandinės kepsnius.
Čiabatą perpjaukite pusiau ir paskrudinkite grilyje, kol sušils ir išorė taps traški.
Išimkite daržoves ir apdegusias vietas nuvalykite, paprikas ir baklažanus supjaustykite, sumaišykite su karamelizuotais svogūnais, pagardinkit druska ir pipirais.
Ant vienos iš čiabatos pusių tepkite lydytą sūrį, dėkite sprandinės kepsnį, ant kitos pusės užtepkite „tzatziki“ užtepėlę ir suvožkite sumuštinį. Šalia patiekite daržoves.
- - -
Grilio kovų” 2020 seriją kurioje buvo gaminamas šis patiekalas, galite peržiūrėti LIDL „Youtube” kanale paspaudę čia.