Paruošimas
Pomidorus dedame ant grilio ir paliekame kelias minutes apkepti. Jaunas bulvytes pjauname pusiau ir apšlakstome alyvuogių aliejumi. Pagardiname druska ir pipirais, dedame ant grilio. Nuvalome paprikas, pjauname pusiau ir dedame šalia bulvyčių.
Nulupame pomidorų odelę, išvalome sėklas ir supjaustome kubeliais. Taip pat susmulkiname apkepusią papriką ir raudonąjį svogūną, gerai išmaišome su alyvuogių aliejumi ir šlakeliu acto.
Iškepusias bulves pagardiname žalumynais - krapais ir svogūnų laiškais - negailime sviesto. Viską gerai išmaišome.
Gaminame šiltas salotas - ištirpiname sviestą, stambiais kubeliais supjaustome cukiniją, papriką, dedame į keptuvę. Įberiame išvirusių avinžirnių. Apkepusią geltonają papriką susmulkiname ir sumaišome kartu su keptomis salotomis.
Kepame jautienos antrekotą - iš vienos ir kitos pusės po 2 minutes. Keptuvėje ant grilio dedame šaukštą sviesto, smulkintą česnaką ir šakelę rozmarino. Dedame iškepusius kepsnius ir apšlakstome sviesto padažu, leidžiame pailsėti 1 minutę.
Antrekotą patiekame kartu su pomidorų salsa, bulvytėmis ir šiltomis salotomis.