
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | vištienos sparnelių
vištienos sparnelių (marinuotų) | |
100 ml ml | barbekiu padažo barbekiu padažo | |
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | |
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | |
1 šaukštų šaukšto | acto acto | |
200 ml ml | grietinėlės
grietinėlės (riebios) | |
100 g g | mėlynojo pelėsio sūrio mėlynojo pelėsio sūrio | |
1 | agurkų agurko | |
1 | morkų morkos | |
1 | paprikų paprikos | |
svogūnų laiškų svogūnų laiškų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSparneliai su barbekiu glazūra ir sūrio padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Sparnelius kepkite netiesioginėje 140 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
- Ant grilio grotelių dėkite prikaistuvį. Sudėkite sutrupintą pelėsinį sūrį. Supilkite grietinėlę ir maišykite, kol sūris visiškai ištirps.
- Į indelį supilkite barbekiu padažą, medų ir actą. Gerai išmaišykite.
- Papriką, morką ir agurką supjaustykite juostelėmis.
- Paruoštą sūrio padažą nuimkite nuo grilio grotelių.
- Iškepusius sparnelius sudėkite į didelį dubenį. Užpilkite barbekiu glazūra ir gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų.
- Sparnelius patiekite su sūrio padažu ir pjaustytomis šviežių daržovių lazdelėmis. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir aitriosiomis paprikomis.