
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose
Jums reikės:
Reikės:
1 kg kg | vištienos sparnelių
vištienos sparnelių (marinuotų) | ||
100 ml ml | barbekiu padažo barbekiu padažo | ||
1 | aitriųjų paprikų aitriosios paprikos | ||
1 šaukštų šaukšto | medaus medaus | ||
1 šaukštų šaukšto | acto acto | ||
200 ml ml | grietinėlės
grietinėlės (riebios) | ||
100 g g | mėlynojo pelėsio sūrio mėlynojo pelėsio sūrio | ||
1 | agurkų agurko | ||
1 | morkų morkos | ||
1 | paprikų paprikos | ||
svogūnų laiškų svogūnų laiškų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSparneliai su barbekiu glazūra ir sūrio padažu
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
- Sparnelius kepkite netiesioginėje 140 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
- Ant grilio grotelių dėkite prikaistuvį. Sudėkite sutrupintą pelėsinį sūrį. Supilkite grietinėlę ir maišykite, kol sūris visiškai ištirps.
- Į indelį supilkite barbekiu padažą, medų ir actą. Gerai išmaišykite.
- Papriką, morką ir agurką supjaustykite juostelėmis.
- Paruoštą sūrio padažą nuimkite nuo grilio grotelių.
- Iškepusius sparnelius sudėkite į didelį dubenį. Užpilkite barbekiu glazūra ir gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų.
- Sparnelius patiekite su sūrio padažu ir pjaustytomis šviežių daržovių lazdelėmis. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir aitriosiomis paprikomis.