Paruošimas
- Sparnelius kepkite netiesioginėje 140 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
- Ant grilio grotelių dėkite prikaistuvį. Sudėkite sutrupintą pelėsinį sūrį. Supilkite grietinėlę ir maišykite, kol sūris visiškai ištirps.
- Į indelį supilkite barbekiu padažą, medų ir actą. Gerai išmaišykite.
- Papriką, morką ir agurką supjaustykite juostelėmis.
- Paruoštą sūrio padažą nuimkite nuo grilio grotelių.
- Iškepusius sparnelius sudėkite į didelį dubenį. Užpilkite barbekiu glazūra ir gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų.
- Sparnelius patiekite su sūrio padažu ir pjaustytomis šviežių daržovių lazdelėmis. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir aitriosiomis paprikomis.