Sparneliai su barbekiu glazūra ir sūrio padažu

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Sparneliai su barbekiu glazūra ir sūrio padažu image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 50 min

Ingridientai

4 porcijos
  • Reikės:

    • 1   kg marinuotų vištienos sparnelių
    • 100   ml barbekiu padažo
    • 1   aitriosios paprikos
    • 1   šaukšto medaus
    • 1   šaukšto acto
    • 200   ml grietinėlės
    • 100   g mėlynojo pelėsio sūrio
    • 1   agurko
    • 1   morkos
    • 1   paprikos
    •   svogūnų laiškų

Paruošimas

  1. Sparnelius kepkite netiesioginėje 140 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

  2. Ant grilio grotelių dėkite prikaistuvį. Sudėkite sutrupintą pelėsinį sūrį. Supilkite grietinėlę ir maišykite, kol sūris visiškai ištirps.

  3. Į indelį supilkite barbekiu padažą, medų ir actą. Gerai išmaišykite.

  4. Papriką, morką ir agurką supjaustykite juostelėmis.

  5. Paruoštą sūrio padažą nuimkite nuo grilio grotelių.

  6. Iškepusius sparnelius sudėkite į didelį dubenį. Užpilkite barbekiu glazūra ir gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų.

  7. Sparnelius patiekite su sūrio padažu ir pjaustytomis šviežių daržovių lazdelėmis. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir aitriosiomis paprikomis.