Taip gyventi verta!
Sparneliai su barbekiu glazūra ir sūrio padažu

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Vylius Blauzdavičius
Vylius Blauzdavičius
Šefas, grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius: gardžius grilio patiekalus galime iškepti ir savo namuose

Jums reikės:

Reikės:

1 kg kg vištienos sparnelių vištienos sparnelių
(marinuotų)
100 ml ml barbekiu padažo barbekiu padažo
1 aitriųjų paprikų aitriosios paprikos
1 šaukštų šaukšto medaus medaus
1 šaukštų šaukšto acto acto
200 ml ml grietinėlės grietinėlės
(riebios)
100 g g mėlynojo pelėsio sūrio mėlynojo pelėsio sūrio
1 agurkų agurko
1 morkų morkos
1 paprikų paprikos
svogūnų laiškų svogūnų laiškų

Sparneliai su barbekiu glazūra ir sūrio padažu

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

50 min
(14)

Gaminimas

  1. Sparnelius kepkite netiesioginėje 140 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.
  2. Ant grilio grotelių dėkite prikaistuvį. Sudėkite sutrupintą pelėsinį sūrį. Supilkite grietinėlę ir maišykite, kol sūris visiškai ištirps.
  3. Į indelį supilkite barbekiu padažą, medų ir actą. Gerai išmaišykite.
  4. Papriką, morką ir agurką supjaustykite juostelėmis.
  5. Paruoštą sūrio padažą nuimkite nuo grilio grotelių.
  6. Iškepusius sparnelius sudėkite į didelį dubenį. Užpilkite barbekiu glazūra ir gerai išmaišykite, kad tolygiai pasidengtų.
  7. Sparnelius patiekite su sūrio padažu ir pjaustytomis šviežių daržovių lazdelėmis. Apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir aitriosiomis paprikomis.