Spagečiai su alyvuogėmis, ančiuviais ir kaparėliais

Spagečiai su alyvuogėmis, ančiuviais ir kaparėliais image
Sudėtingumas Vidutinis
Paruošimas 0 min
Gaminimas 25 min

Ingridientai

4 porcijos
    • 500   g spagečių
    • 1   vnt. svogūno
    • 2   skiltelių česnako
    • 350   g pomidorų padažo
    • 30   g ančiuvių
    • 30   g kaparėlių
    • 3   šaukštų juodųjų alyvuogių
    • 40   g kietojo sūrio
    • 3   šaukštų alyvuogių aliejaus
    • 1   ryšelio raudonėlio

Paruošimas

  1. Supjaustykite svogūnus ir česnaką.

  2. Keptuvėje įkaitinkite 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.

  3. Svogūnus ir česnaką lengvai apkepkite.

  4. Smulkiau sukapokite 30 g ančiuvių.

  5. Supjaustykite griežinėliais 3 šaukštus juodųjų alyvuogių.

  6. Supilkite pomidorų padažą.

  7. Įberkite 1 šaukštą kaparėlių.

  8. Sudėkite alyvuoges ir kaparėlius.

  9. Išvirkite spagečius, kaip nurodyta ant pakuotės.

  10. Sudėkite spagečius į padažą.

  11. Viską gerai išmaišykite.

  12. Apibarstykite pekorino sūrio drožlėmis.

  13. Pagardinkite šviežiais raudonėliais.