Taip gyventi verta!
Šokoladinis keksas

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

200 g g sviesto sviesto
(minkšto)
200 g g cukraus cukraus
3 vnt. vnt. kiaušinių kiaušinio
200 g g miltų miltų
1 šaukštelių šaukštelio kepimo miltelių kepimo miltelių
50 g g kakavos miltelių kakavos miltelių
(nesaldintos)
80 g g juodojo šokolado juodojo šokolado
80 - 100 g g migdolų riešutų migdolų riešutų

Šokoladinis keksas

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

1:30 h
(14)

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sviestą išsukite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite. Kakavos miltelius užpilkite 30-40 ml karšto vandens ir išmaišykite, kad būtų vientisa masė. Gautą masę įmaišykite į tešlą. Migdolų riešutus bei juodąjį šokoladą susmulkinkite peiliu. Berkite į tešlą ir dar kartą ją išmaišykite. Kekso formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą. Kepkite orkaitėje apie 45-55 minutes. Kepimo pabaigoje mediniu pagaliuku vis patikrinkite, ar keksas dar neiškepė - kai medinis pagaliukas bus sausas, kepinys bus iškepęs.

-

LIDL savaitės pasiūlymai čia...