
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
200 g g | sviesto
sviesto (minkšto) | ||
200 g g | cukraus cukraus | ||
3 vnt. vnt. | kiaušinių kiaušinio | ||
200 g g | miltų miltų | ||
1 šaukštelių šaukštelio | kepimo miltelių kepimo miltelių | ||
50 g g | kakavos miltelių
kakavos miltelių (nesaldintos) | ||
80 g g | juodojo šokolado juodojo šokolado | ||
80 - 100 g g | migdolų riešutų migdolų riešutų |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listŠokoladinis keksas
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Sviestą išsukite su cukrumi. Įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus bei kepimo miltelius. Išmaišykite. Kakavos miltelius užpilkite 30-40 ml karšto vandens ir išmaišykite, kad būtų vientisa masė. Gautą masę įmaišykite į tešlą. Migdolų riešutus bei juodąjį šokoladą susmulkinkite peiliu. Berkite į tešlą ir dar kartą ją išmaišykite. Kekso formą ištepkite sviestu ir supilkite tešlą. Kepkite orkaitėje apie 45-55 minutes. Kepimo pabaigoje mediniu pagaliuku vis patikrinkite, ar keksas dar neiškepė - kai medinis pagaliukas bus sausas, kepinys bus iškepęs.
-
LIDL savaitės pasiūlymai čia...