Šlaunelių mėsa su traiškytų agurkų ir morkų salotomis

Šlaunelių mėsa su traiškytų agurkų ir morkų salotomis

SudėtingumasVidutinis
Paruošimas30 min
Gaminimas15 min

Paruošimas

  1. Į dubenį dedame šlaunelių mėsą, pilame sezamų aliejų, sojų padažą, ryžių actą, medų, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišome ir leidžiame mėsai marinuotis 30 minučių.
  2. Ruošiame salotas: agurkus sutraiškome plokščiąja peilio puse, kad išsiskirtų sulčių, supjaustome nedideliais kubeliais ir gausiai užberiame druskos. Leidžiame pastovėti 10 minučių. Per tą laiką šiaudeliais supjaustome morkas ir pradedame kepti vištieną.
  3. Agurkus gerai nusunkiame, pagardiname tarkuotu česnaku ir imbieru. Beriame morkas, pilame sezamų aliejų, medų, sojų padažą. Pagardiname aitriųjų paprikų dribsniais, aitriuoju pipiru, šviežiomis kalendromis ir sezamų sėklomis.
  4. Vištieną patiekiame su virtais ryžiais ir gaiviomis salotomis.

Panašūs receptai