Paruošimas
- Į dubenį dedame šlaunelių mėsą, pilame sezamų aliejų, sojų padažą, ryžių actą, medų, druską ir pipirus. Viską gerai išmaišome ir leidžiame mėsai marinuotis 30 minučių.
- Ruošiame salotas: agurkus sutraiškome plokščiąja peilio puse, kad išsiskirtų sulčių, supjaustome nedideliais kubeliais ir gausiai užberiame druskos. Leidžiame pastovėti 10 minučių. Per tą laiką šiaudeliais supjaustome morkas ir pradedame kepti vištieną.
- Agurkus gerai nusunkiame, pagardiname tarkuotu česnaku ir imbieru. Beriame morkas, pilame sezamų aliejų, medų, sojų padažą. Pagardiname aitriųjų paprikų dribsniais, aitriuoju pipiru, šviežiomis kalendromis ir sezamų sėklomis.
- Vištieną patiekiame su virtais ryžiais ir gaiviomis salotomis.