Silkės bokšteliai su grybais ir agurkėliais

 Silkės bokšteliai su grybais ir agurkėliais image
Sudėtingumas Lengvas
Paruošimas 0 min
Gaminimas 30 min

Ingridientai

6 porcijos
  • Reikės:

    • 2   vnt. silkių filė
    • 1   vnt. svogūno
    • 3   - 4   vnt. raugintų agurkėlių
    • 4   - 5   vnt. grybų
    • 2   šaukštelių kaparėlių
    • 1   šaukšto petražolių
    • 1   šaukšto svogūnų laiškų
  • Padažui:

    • 1   šaukšto garstyčių
    • 1   šaukšto citrinos sulčių
    • 2   - 3   šaukštų alyvuogių aliejaus
    •   pipirų

Paruošimas

    Silkių filė porą valandų palaikome labai šaltame vandenyje (galima įdėti ledukų); vandenį kelis kartus vis pakeičiame. Supjaustome silkes mažais kubeliais. Smulkiai supjaustome svogūną, agurkėlius, grybus ir kaparėlius. Sumaišome dubenėlyje. Sumaišome visus padažui skirtus ingredientus. Supilame į dubenėlį su silkėmis ir daržovėmis. Palaikome valandėlę ar ilgiau šaldytuve. Patiekiame su skrudinta mėgstama duonele.