
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
2 | silkių filė
silkės filė ((aliejuje)) | ||
1 | svogūnų
svogūno ((raudonojo)) | ||
3 -4 | raugintų agurkėlių raugintas agurkėlis | ||
4 -5 | grybų
grybų ((marinuotų)) | ||
2 šaukštelių šaukštelio | kaparėlio kaparėlio | ||
1 šaukštų šaukšto | petražolių
petražolių ((pjaustytų)) | ||
1 šaukštų šaukšto | svogūnų laiškų
svogūnų laiškai ((pjaustytų)) |
Padažui:
1 šaukštų šaukšto | garstyčių
garstyčių ((su medumi)) | ||
1 šaukštų šaukšto | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
2 -3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
pipirų
pipirų ((maltų)) |
▶▶ Silkės bokšteliai su grybais ir agurkėliais
Šis receptas buvo pamėgtas
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
0:30
min
(8)
Gaminimas
Silkių filė porą valandų palaikome labai šaltame vandenyje (galima įdėti ledukų); vandenį kelis kartus vis pakeičiame.
Supjaustome silkes mažais kubeliais.
Smulkiai supjaustome svogūną, agurkėlius, grybus ir kaparėlius.
Sumaišome dubenėlyje.
Sumaišome visus padažui skirtus ingredientus.
Supilame į dubenėlį su silkėmis ir daržovėmis.
Palaikome valandėlę ar ilgiau šaldytuve.
Patiekiame su skrudinta mėgstama duonele.