
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
2 | silkių filė
silkės filė (aliejuje) | ||
1 | svogūnų
svogūno (raudonojo) | ||
3 - 4 | raugintų agurkėlių raugintas agurkėlis | ||
4 - 5 | grybų
grybų (marinuotų) | ||
2 šaukštelių šaukštelio | kaparėlių kaparėlio | ||
1 šaukštų šaukšto | petražolių
petražolių (pjaustytų) | ||
1 šaukštų šaukšto | svogūnų laiškų
svogūnų laiškų (pjaustytų) |
Padažui:
1 šaukštų šaukšto | garstyčių
garstyčių (su medumi) | ||
1 šaukštų šaukšto | citrinų sulčių citrinos sulčių | ||
2 - 3 šaukštų šaukšto | alyvuogių aliejaus alyvuogių aliejaus | ||
pipirų
pipirų (maltų) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Silkės bokšteliai su grybais ir agurkėliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Silkių filė porą valandų palaikome labai šaltame vandenyje (galima įdėti ledukų); vandenį kelis kartus vis pakeičiame.
Supjaustome silkes mažais kubeliais.
Smulkiai supjaustome svogūną, agurkėlius, grybus ir kaparėlius.
Sumaišome dubenėlyje.
Sumaišome visus padažui skirtus ingredientus.
Supilame į dubenėlį su silkėmis ir daržovėmis.
Palaikome valandėlę ar ilgiau šaldytuve.
Patiekiame su skrudinta mėgstama duonele.