Taip gyventi verta!
▶▶ Silkė su džiovintais grybais ir moliūgais

Receptas pridėtas prie mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Receptas pašalintas iš mėgstamiausių

Rodyti pamėgtus receptus

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

Jums reikės:

300 g g silkių filė silkės filė
200 g g moliūgų moliūgo
100 g g džiovintų grybų džiovintų grybų
2 svogūnų svogūno
3 šaukštų šaukšto pomidorų tyrės pomidorų tyrės
aliejaus aliejaus
(arba sviesto)
druskos druskos
pipirų pipirų
cinamono cinamono
rudojo cukraus rudojo cukraus

▶▶ Silkė su džiovintais grybais ir moliūgais

Receptas patiko

Sėkmingai atspaudėte

Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.

25 min
(7)

Gaminimas

Moliūgus, svogūnus ir išmirkytus grybus nulupame ir supjaustome kubeliais.

Keptuvėje įkaitiname aliejų (arba sviestą). Pakepiname svogūnus su žiupsneliu rudojo cukraus, iki įgaus auksinę spalvą. Suberiame moliūgų kubelius, uždengiame dangčiu ir kepame ant mažos ugnies, kol moliūgai suminkštės. Įmaišome pomidorų tyrę ir dar minutę pakepame.

Silkės filė supjaustome gabalėliais ir sudedame į dubenėlį. Sudedame moliūgų, svogūnų ir grybų garnyrą, išmaišome. Įberiame cinamono, druskos ir pipirų pagal skonį. Patiekiame iškart arba paliekame šaldytuve per naktį. Patiekalą puošiame svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.

Raktažodžiai

Žuvis Grybai