
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
300 g g | silkių filė silkės filė | |
200 g g | moliūgų moliūgo | |
100 g g | džiovintų grybų džiovintų grybų | |
2 | svogūnų svogūno | |
3 šaukštų šaukšto | pomidorų tyrės pomidorų tyrės | |
aliejaus
aliejaus (arba sviesto) | ||
druskos druskos | ||
pipirų pipirų | ||
cinamono cinamono | ||
rudojo cukraus rudojo cukraus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping list▶▶ Silkė su džiovintais grybais ir moliūgais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Moliūgus, svogūnus ir išmirkytus grybus nulupame ir supjaustome kubeliais.
Keptuvėje įkaitiname aliejų (arba sviestą). Pakepiname svogūnus su žiupsneliu rudojo cukraus, iki įgaus auksinę spalvą. Suberiame moliūgų kubelius, uždengiame dangčiu ir kepame ant mažos ugnies, kol moliūgai suminkštės. Įmaišome pomidorų tyrę ir dar minutę pakepame.
Silkės filė supjaustome gabalėliais ir sudedame į dubenėlį. Sudedame moliūgų, svogūnų ir grybų garnyrą, išmaišome. Įberiame cinamono, druskos ir pipirų pagal skonį. Patiekiame iškart arba paliekame šaldytuve per naktį. Patiekalą puošiame svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.