
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
350 g g | bulvių bulvės | ||
300 g g | burokėlių burokėlio | ||
100 g g | marinuotų agurkų
marinuoto agurko („Freshona“ ) | ||
silkių filė silkės filė | |||
2 vnt. vnt. | obuolių
obuolio (rūgštesnių) | ||
krapų krapų | |||
1 vnt. vnt. | svogūnų
svogūno (mažo) | ||
2 šaukštelių šaukštelio | garstyčių garstyčių | ||
saulėgrąžų aliejaus saulėgrąžų aliejaus | |||
druskos druskos | |||
pipirų pipirų | |||
cukraus cukraus |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listŠiaurietiškos silkių salotos su raudonaisiais burokėliais
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Bulves ir raudonuosius burokėlius nuplauti. Bulves virti pasūdytame vandenyje 20- 25 min. Raudonuosius burokėlius virti atskirai 30-40 min., priklauso nuo dydžio. Nuo išvirusių daržovių nupilti vandenį, tuoj pat atšaldyti ir palikti atvėsti. Tada nulupti ir supjaustyti.
Agurkus nusausinti ir supjaustyti kubeliais. Silkę nuplauti, jeigu reikia, pamerkti į vandenį, tada supjaustyti griežinėliais. Obuolį nulupti, išimti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais.
Krapų viršūnėles nuskabyti ir sukapoti. Svogūną smulkiai sukapoti, sumaišyti su 5 šaukštais agurkų marinato, garstyčiomis, cukrumi, druska, pipirais ir krapais. Įpilti saulėgrąžų aliejaus, sumaišyti su salotų ingredientais ir mažiausiai 2 val., geriausia per naktį, padėti į šaldytuvą. Prieš patiekiant pagardinti.