Paruošimas
- Kruopščiai nuplauti ir nusausinti salotų mišinį. Sudėti į didelį dubenį salotoms.
- Sausoje keptuvėje vidutinio stiprumo kaitroje paskrudinti kedrinių pinijų riešutus. Reguliariai maišyti, kad tolygiai apskrustų. Paskrudintus riešutus atidėti į šalį.
- Baltą duoną supjaustyti maždaug 1 cm dydžio kubeliais. Keptuvėje įkaitinti 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir jame iki traškumo paskrudinti duonos kubelius. Išimti duonos skrebučius iš keptuvės ir leisti atvėsti.
- Nedideliame dubenėlyje sumaišyti šaukštą alyvuogių aliejaus, balzaminio acto, garstyčių ir medaus. Pagardinti druska ir pipirais.
- Supilti padažą į salotas ir gerai išmaišyti, kad padažas tolygiai pasiskirstytų.
- Apibarstyti salotas skrudintais kedrinių pinijų riešutais, duonos skrebučiais ir mocarelos sūriu.
- Sudėti į salotas nesmulkintus arba smulkintus bresaolos gabalėlius.
- Susmulkinti parmezano sūrį, juo apibarstyti salotas ir patiekti.