
Receptas pridėtas prie mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusReceptas pašalintas iš mėgstamiausių
Rodyti pamėgtus receptusDeja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Jums reikės:
Reikės:
24 vnt. vnt. | sausainių sausainio | ||
180 g g | sviesto sviesto | ||
360 g g | varškės
varškės (riebios) | ||
100 g g | cukraus cukraus | ||
1 šaukštelių šaukštelio | vanilinio cukraus vanilinio cukraus | ||
2 šaukštelių šaukštelio | aguonų aguonų |
Glajui:
100 g g | juodojo šokolado juodojo šokolado | ||
100 ml ml | grietinėlės
grietinėlės (riebios) | ||
kokosų drožlių
kokosų drožlių (apibarstyti) | |||
Šokolado
Šokolado (balto puošimui) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping list▶▶ Sausainių ir varškės nameliai
Receptas patiko
Sėkmingai atspaudėte
Deja, įvyko klaida. Pabandykite dar kartą.
Gaminimas
Minkštą sviestą išsukame su paprastu ir vaniliniu cukrumi.
Sudedame aguonas, varškę (jei varškė sausa - pertriname per sietelį) ir išmaišome.
Sausainius iš vienos pusės storai aptepame paruoštu kremu.
Vieną apteptą sausainį paguldome, o kitus du sustatome kaip stogelį.
Šonus gražiai išlyginame peiliu.
Dedame namelius į šaldytuvą nakčiai ar parai, kad sustingtų ir prisigertų kremo.
Į puodą dedame juodąjį šokoladą.
Supilame grietinėlę ir maišydami kaitiname ant mažos kaitros, kol ištirps ir užvirs.
Sustingusius namelius nuo stogelio viršaus apliejame dar šiltu šokoladiniu glajumi, kad gražiai nuvarvėtų.
Vietoj langelių į glajų įspaudžiame mažus baltojo šokolado gabaliukus.
Apibarstome kokosų drožlėmis, kad atrodytų kaip apsnigtas.