Paruošimas
Minkštą sviestą išsukame su paprastu ir vaniliniu cukrumi.Sudedame aguonas, varškę (jei varškė sausa - pertriname per sietelį) ir išmaišome.Sausainius iš vienos pusės storai aptepame paruoštu kremu.Vieną apteptą sausainį paguldome, o kitus du sustatome kaip stogelį.Šonus gražiai išlyginame peiliu.Dedame namelius į šaldytuvą nakčiai ar parai, kad sustingtų ir prisigertų kremo.Į puodą dedame juodąjį šokoladą.Supilame grietinėlę ir maišydami kaitiname ant mažos kaitros, kol ištirps ir užvirs.Sustingusius namelius nuo stogelio viršaus apliejame dar šiltu šokoladiniu glajumi, kad gražiai nuvarvėtų.Vietoj langelių į glajų įspaudžiame mažus baltojo šokolado gabaliukus.Apibarstome kokosų drožlėmis, kad atrodytų kaip apsnigtas.